Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > BzV-boer Jouke plakt zijn ramen af en zet een hekwerk rondom zijn tuin, waarom?

BzV-boer Jouke plakt zijn ramen af en zet een hekwerk rondom zijn tuin, waarom?

BzV-boer Jouke plakt zijn ramen af en zet een hekwerk rondom zijn tuin, waarom?

De Leeuwarder Courant liet afgelopen week weten dat de Friese boer Jouke Huitema de ramen van zijn woning heeft afgeplakt en een hek bedekt met kuilplastic rondom zijn tuin heeft gezet. De boer, die dit seizoen meedeed aan Boer zoekt Vrouw, heeft geen zin in pottenkijkers. 

Ongewenste pottenkijkers

Jouke is één van de vijf boeren die dit seizoen wordt gevolgd tijdens zijn zoektocht naar de liefde. In de aflevering van zondag zagen we Jouke tijdens de logeerweek met zijn drie logees Karlijn, Lotte en Marion. Die aflevering werd door maar liefst 2,8 miljoen mensen gekeken.

Waarom Jouke zijn woning heeft afgeschermd van de buitenwereld is niet duidelijk. Er wordt gespeculeerd dat het misschien kan zijn, omdat hij niet wil dat mensen hem zien met zijn nieuwe vriendin. Het zal nog wel even duren voor we daarachter zijn, want er staan ons nog een hoop afleveringen te wachten. Ook kan het natuurlijk, omdat hij simpelweg geen zin heeft in ongewenste pottenkijkers. KRO-NCRV kan ons ook niet verder helpen. Zij geven aan de beweegredenen van de boer ook niet te weten. Van Jouke zelf zullen we het ook niet gauw horen. Hij wil pas met de media praten na het eind van het seizoen.

Lees ook
Kijkers vinden boer Jouke uit Boer Zoekt Vrouw ‘te bot’: ‘Lekker kieskeurig en vrouwonvriendelijk’

De nodige kritiek

We zijn allemaal erg benieuwd of Jouke inmiddels gelukkig is in de liefde. Aan zijn logees zal het niet liggen. Al kreeg Jouke wel de nodige kritiek op zijn deelname. Zo vinden deelnemers Jouke nogal bot uit de hoek komen. Afgelopen aflevering liet hij bijvoorbeeld flink merken dat hij liever alleen werkte, dus zonder de hulp van zijn logees. Dat deed hij niet op de meest vriendelijke manier. Jouke deed al eerder niet de meest handige uitspraken over de dames.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: AD | Beeld: KRO-NCRV