Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Halfbroer van Meghan Markle doet mee aan ‘Big Brother’: ‘Ik heb Harry gewaarschuwd’

Halfbroer van Meghan Markle doet mee aan ‘Big Brother’: ‘Ik heb Harry gewaarschuwd’

Halfbroer van Meghan Markle doet mee aan ‘Big Brother’: ‘Ik heb Harry gewaarschuwd’

De familie van Meghan Markle heeft zich weer een weg naar de spotlights gebaand en doet daar opnieuw negatieve uitspraken over de vrouw van prins Harry. Thomas Markle Jr., de halfbroer van Meghan, doet namelijk mee aan de Australische vip-editie van ‘Big Brother’ en kan het in de trailer van het programma niet laten (hij wordt er vast ook dik voor betaald) Meghan weer eens zwart te maken.

‘De grootste broer van Meghan’

In de trailer stelt hij zichzelf voor als: “De grote broer van Meghan Markle. De grootste broer”. De 55-jarige Markle zegt ook dat hij prins Harry voor zijn halfzus heeft gewaarschuwd. “Ik denk dat ze je leven gaat verwoesten”, zou hij hem hebben gezegd. Ook

Bekende medebewoners

Thomas Markle Jr. zit met onder anderen voormalig televisiepersoonlijkheden Omarosa Manigault Newman (voormalig politieke assistente in het Witte Huis tijdens Trump) en Caitlyn Jenner in het Big Brother-huis. De trailer voorspelt “heel veel drama” voor het komende seizoen.

Lees ook
Houdt het dan nooit op? Vader Meghan wil naar rechter om kleinkinderen te mogen zien

Eerdere negatieve uitlatingen

De 55-jarige Markle heeft zich wel vaker negatief uitgelaten over Meghan. In 2018 vertelde hij in een interview met de Daily Mail dat haar roem Meghan had veranderd. “Het lijkt alsof ze zich beter voelt dan alle anderen.” Ook schreef hij voorafgaand aan het huwelijk van de Sussexes een handgeschreven brief aan prins Harry. In de brief waarschuwde hij Harry voor een huwelijk met een “derderangs actrice” als Meghan. “Het kleine beetje beroemdheid is haar naar de bol gestegen. Het is nog niet te laat om het namaak sprookjeshuwelijk af te zeggen”, luidde het advies van Thomas jr. aan de prins.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: BrunoPress