Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Verdrietig nieuws voor Britney Spears: zangeres verliest derde kindje vroeg in zwangerschap

Verdrietig nieuws voor Britney Spears: zangeres verliest derde kindje vroeg in zwangerschap

Verdrietig nieuws voor Britney Spears: zangeres verliest derde kindje vroeg in zwangerschap

Britney Spears heeft een miskraam gehad. De 40-jarige zangers laat zaterdag op Instagram weten dat ze haar baby vroeg in haar zwangerschap is verloren…

Miskraam Britney Spears

“Dit is een afschuwelijke tijd voor elke ouder. Misschien hadden we moeten wachten met het aankondigen van de zwangerschap tot we wat verder waren. We waren alleen te enthousiast om het goede nieuws niet te delen”, schrijft Spears in een gezamenlijke verklaring van haar en haar verloofde Sam Asghari.

De twee laten ook weten de hoop op gezinsuitbreiding niet op te geven. “We zijn jullie dankbaar voor al jullie steun. We vragen vriendelijk om privacy in deze moeilijke tijd.”

De tekst gaat verder onder de post. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Britney Spears (@britneyspears)

Bekendmaking zwangerschap

Vorige maand maakte Britney het nieuws bekend dat ze zwanger was van haar derde kindje. Op Instagram vertelde ze over het moment dat ze ontdekte dat haar zogenaamde foodbaby, toch geen foodbaby was.

Lees ook
Britney Spears gaat letterlijk met de billen bloot op het strand

Perinatale depressie

Britney geeft in haar Instagram-post aan dat ze een perinatale depressie had bij een eerdere zwangerschap. Een perinatale depressie kan aanwezig zijn tijdens de periode van de eerste weken van de zwangerschap, tot na de bevalling. “Ik moet zeggen dat het echt verschrikkelijk is,’’ schrijft de zangeres. Spears heeft al twee kinderen uit haar huwelijk met Kevin Federline.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Britney Spears (@britneyspears)

Bron: ANP, Instagram | Beeld: Brunopress, Instagram