Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Britney Spears let goed op haar gezondheid tijdens haar derde zwangerschap

Britney Spears let goed op haar gezondheid tijdens haar derde zwangerschap

Britney Spears let goed op haar gezondheid tijdens haar derde zwangerschap

Het derde kindje van Britney Spears (40) is op komst. Dit maakte ze bekend via social media. In diezelfde bekendmaking gaf ze aan doodsbenauwd te zijn voor zwangerschapsdepressies waar ze eerder mee te maken heeft gehad. Haar verloofde Sam Asghari (28) kan niet wachten om vader te worden. 

Twee zonen

De zangeres heeft ook nog twee puberzonen. Die ziet ze echter niet regelmatig. Dit komt door de de situatie waar ze de afgelopen dertien jaar mee kampt met haar ex Kevin Federline. Haar ex heeft de primaire voogdij gekregen over hun zonen. Ze zijn dertig procent van de tijd bij Britney. Ze geeft aan het moeilijk te hebben met het feit dat haar zonen zo snel groot worden. “Ze groeien maar door. Toen ze onlangs een schoolfeest hadden, moest ik vreselijk huilen. Ze waren zo knap in hun pak.”

Perinatale depressies

Op 10 april bracht de zangeres het nieuws naar buiten dat ze in verwachting is. Echter wordt in dat bericht ook gedeeld dat Britney angsten heeft voor perinatale depressies, waar ze eerder mee te maken had. Deze depressies kunnen voorkomen tijdens het begin van de zwangerschap tot een jaar na de bevalling. “Dat is echt verschrikkelijk”, schrijft Britney.

Verschrikkelijke misselijkheid

Toen de zangeres voor het eerst zwanger was, had ze zeker vijf maanden last van verschrikkelijke misselijkheid. Ze moest twee keer met spoed naar het ziekenhuis, omdat de baby niet in orde leek te zijn. Daarom let Britney ook tijdens deze zwangerschap extra goed op haar gezondheid.

Lees ook
Een grijze wolk: het verschil tussen een pre-, peri- en postpartum depressie

Gelukkig

Het lijkt erop dat Britney besloten heeft om haar jonge verloofde gelukkig te maken. Op Instagram deelt Sam namelijk het volgende: “Het huwelijk en kinderen zijn een natuurlijk onderdeel van een sterke relatie. Het vaderschap is iets wat ik altijd heb gewild en dat neem ik zeer serieus. Dit wordt de belangrijkste taak van mijn leven.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: ANP