Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Britney Spears gaat trouwen met grote liefde Sam Asghari

Britney Spears gaat trouwen met grote liefde Sam Asghari

Britney Spears gaat trouwen met grote liefde Sam Asghari

Britney Spears gaat trouwen! De 39-jarige popzangeres is gisteren door haar verloofde Sam Asghari (27) ten huwelijk gevraagd. Via Instagram deelde ze een foto van de joekel van een verlovingsring en schreef daarbij: “Ik kan het haast niet geloven.” 

Huwelijken Britney Spears

Het is niet de eerste keer dat Britney in het huwelijksbootje stapt. In 2004 is ze drie dagen getrouwd geweest met jeugdvriend Jason Alexonder en later dat jaar trouwde ze met Kevin Federline. Met hem kreeg ze ook zoons Sean Preston en Jayden James, die deze maand 16 en 15 worden.

Tekst gaat verder onder post

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Britney Spears (@britneyspears)

Curatorschap maakte trouwen onmogelijk

De 39-jarige zangeres liet dit voorjaar in een getuigenis rond haar curatele weten dat ze graag zou trouwen en een kind krijgen met Sam, met wie ze vijf jaar samen is. Haar toezichthouders zouden haar dat onmogelijk hebben gemaakt. Inmiddels heeft haar vader Jamie, die dertien jaar lang curator was, laten weten de regeling op te willen heffen.

Manager reageert

De manager van Sam laat aan Us Magazine weten: “Het stel heeft hun langlopende relatie vandaag officieel gemaakt, ze zijn erg geraakt door de steun, toewijding en liefde die mensen laten blijken.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: BrunoPress