Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zou het echt? Nieuwe post van André Hazes voedt zwangerschapsgeruchten Bridget

Zou het echt? Nieuwe post van André Hazes voedt zwangerschapsgeruchten Bridget

Zou het echt? Nieuwe post van André Hazes voedt zwangerschapsgeruchten Bridget

Zo lang zijn ze nog niet samen: André Hazes (26) en Bridget Maasland (45). Maar de zanger practises what he preaches, en ‘pakt alles wat hij kan’. De zanger hintte eerder al op een ‘jaar vol verrassingen’ en lijkt nu wéér een hint te droppen. Is Bridget zwanger van André Hazes?

André heeft een cryptische post gedeeld op Instagram. Het gaat om een illustratie van het Romeinse cijfer drie, met enkel een hartje en Bridgets naam als bijschrijft. Wat hij hiermee precies bedoelt is niet duidelijk. ‘Yes de eerste mijlpaal bereikt!’, reageert de presentatrice. Willen de tortelduifjes hiermee bekend maken dat ze een kleintje verwachten? Nu ze zo intens verliefd zijn en dat ook op diverse manieren laat blijken in de media, zou het niemand in hun vriendenkring verbazen dat ze voor gezinsuitbreiding gaan.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

❤️ @bridgetmaasland

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Lees ook: André Hazes showt zijn afgetrainde lijf, en vertelt dat hij opnieuw vader wil worden (en daar is een klein probleempje mee)

Gelukkige relatie

De Instagrampost kan ook doelen op het aantal maanden dat ze samen zijn. André en Bridget maakten hun liefdesrelatie in november wereldkundig, sindsdien zijn ze onafscheidelijk.

Verloskundigenpraktijk

Afgelopen week is Bridget door een betrouwbare bron gesignaleerd in verloskundigenpraktijk Femme in Amsterdam-Zuid. Deze praktijk is binnen de showbizz een begrip onder bekende zwangere vrouwen. Dat Bridget in deze praktijk gespot is, kan alleen maar betekenen dat ze zwanger wil worden of het mogelijk al is. De kans bestaat dat ze juist vanwege haar al hogere leeftijd hoe dan ook een mogelijk nieuw moederschap – Bridget heeft al zoon Mees (11) – met alle zorg wil voorbereiden dan wel begeleiden.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: ANP