Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Na André weer gelukkig? Met déze onbekende man is Bridget Maasland volop aan het daten

Na André weer gelukkig? Met déze onbekende man is Bridget Maasland volop aan het daten

Na André weer gelukkig? Met déze onbekende man is Bridget Maasland volop aan het daten

Terwijl het ex André Hazes voor de wind gaat wat betreft zijn liefdesleven, liet Bridget al meermaals weten moeite te hebben met het vinden van een leuke nieuwe man. Wellicht heeft de presentatrice meer dan een jaar na de plotselinge breuk met de zanger nu dan toch beet…

Bridget en… Christian

Afgelopen week onthulde Bridget in haar eigen podcast Bridget & Friends: chickchat – waarin RTL Boulevard-collega’s Clarice Stenger en Justine Marcella haar sidekicks zijn – een hele leuke date gehad te hebben. Met wie hield ze geheim, maar inmiddels is duidelijk om welke man het gaat: ene Christian is de vent die de blondine zo liet stralen.

Geen online aanbidder

Roddelkoning Fawry Not Sawry spotte een veelzeggende reactie onder een Instagramfoto van Bridget. Ene Christian P. Henry reageerde met een smiley met hartjesogen. Dat bleek niet zomaar een enthousiaste volger of online aanbidder, maar de man die Bridget’s hart momenteel sneller laat kloppen. Haar management heeft bevestigd dat de man met wie Bridget een date had,  inderdaad deze Christian is. Wel benadrukt de woordvoerder dat er nog geen sprake is van een relatie en het nog puur om daten gaat.

Vastgoed

Christian werkt in de vastgoedwereld. Sinds januari 2018 is hij werkzaam voor de Nederlandse tak van CBRE, wereldwijd het grootste vastgoedadviesbureau. Daarvoor werkte hij bijna twee jaar bij Spring Real Estate, zo valt te ontdekken op zijn LinkedIn-profiel.

Meer dan een leuke date

Bridget’s lach verraadde haar. In de podcast merkte Clarice op dat Bridget straalde, waarop zij verklaarde: “Ik had een heel leuke date”. Daarop reageerde Justine meteen: “Wel meer dan een leuke date, als ik zo naar je kijk”. De presentatrice liet vervolgens weten voor deze man van haar principes te zijn afgestapt. Ze had zich immers voorgenomen om de liefde buiten Nederland te zoeken bij iemand die haar niet kent en zelf geen pers achter zich aan heeft. Toch is ze nu een leuke Hollander tegen het lijf gelopen met wie ze het een kans wil geven. “Gewoon uit Nederland. Toch wel lekker dat je gewoon Nederlands kunt praten.”

Lees ook
Sarah van Soelen doet ‘een Bridget’: ze houdt nú al van haar schoonmoeder Rachel (én da’s wederzijds)

Bridget was aan het daten

Bridget onthulde onlangs dat ze recentelijk nog ernstig was afgeknapt op een Duitse man die ze op een datingsite ontmoet had. Hoewel de twee elkaar nog nooit in het echt hadden gezien, was er wel sprake van veelvuldig contact én hebben ze zelfs gevideobeld. Het leek Bridget dan ook leuk om een wat specialere date te verzinnen: samen koken op afstand. Ze vroeg hem om zijn favoriete gerecht, zodat ze de ingrediënten in huis kon halen. Dan konden ze het via FaceTime samen bereiden én opeten. Het liep helaas niet zoals Bridget had gehoopt: “Weet je wat ik terugkreeg? Hij zei: ‘Eigenlijk ben ik altijd een audioboek aan het luisteren tijdens het eten'”. Na deze afknapper duurde het gelukkig niet lang voor Christian in beeld verscheen. Zou dit ‘m dan zijn?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

bridget christian bewijs

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland)

Bron: STORY | Beeld: ANP