Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Bridget Maasland biecht op hoe ze vroeger eigenlijk wilde heten en da’s met de kennis van nu bést awkward…

Bridget Maasland biecht op hoe ze vroeger eigenlijk wilde heten en da’s met de kennis van nu bést awkward…

Bridget Maasland biecht op hoe ze vroeger eigenlijk wilde heten en da’s met de kennis van nu bést awkward…

Bridget Maasland (46) is blij met haar voornaam, maar dat was niet altijd zo. Vroeger vond ze haar internationale naam ’te ingewikkeld’ om uit te spreken. De presentatrice onthult in een nieuwe podcast dat ze in het verleden dan ook het liefst een andere naam had gehad, eentje die met de kennis van nu eh… wellicht óók niet de fijnste naam zou zijn…

‘Durf het bijna niet te zeggen’

De RTL Boulevard-presentatrice was niet dol op haar voornaam toen ze jonger was. Dat onthult ze in een preview van haar nieuwe podcast Bridget and Friends. “Ik durf eigenlijk bijna niet te zeggen hoe ik eigenlijk wide heten, maar dat komt doordat er veel is gebeurd met die naam”, zegt ze, waarna ze – uiteraard – toch opbiecht waar ze het over heeft. “Ik wilde eigenlijk Monique heten.”

Heel ander leven

Bridget vindt de ironie wel grappig en barst in lachen uit. Ook Koninklijk Huis-journalist Justine Marcella en strafrechtadvocaat Clarice Stenger, de co-hosts van deze podcast, zien de humor er wel van in. Clarice gaat nog een stapje verder. “Dan had je een heel ander leven gehad. Dan was je gewoon nu in de steek gelaten en niet vorig jaar”, grapt ze.

Internationale naam

Inmiddels is Bridget bijgedraaid en vindt ze haar eigen naam mooi. “Nu ben ik natuurlijk intens blij […] dat ik gewoon een heel mooie, Engelse naam heb. Ja, ik ben er wel blij mee. Ik vind het een mooie naam.”

Lees ook
André verlaat Monique opnieuw ‘voor andere vrouw’: Bridget reageert voor het eerst op breuk ex

Intens avontuurtje

Bridget Maasland kreeg in november 2019 kort een relatie met zanger André Hazes, die voor haar zijn vriendin Monique verliet. Drie maanden later trok Bridget aan het kortste eind en keerde hij terug naar de moeder van zijn zoontje. Afgelopen december vroeg hij haar ten huwelijk (zoals hij ook bij Bridget deed een jaar eerder, zo onthulde de presentatrice onlangs), maar inmiddels is die verloving verbroken en zijn sinds half maart de twee definitief uit elkaar. André liet er wederom geen gras over groeien en is alweer gelukkig met de volgende blondine, Sarah van Soelen, met wie hij afgelopen week voor het eerst samen op Instagram verscheen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: STORY | Beeld: ANP