Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Bridget Maasland over zoontje, relatiebreuk André en nieuwe liefde

Bridget Maasland over zoontje, relatiebreuk André en nieuwe liefde

Bridget Maasland over zoontje, relatiebreuk André en nieuwe liefde

Bridget Maasland (46) liet zich door Robbert Rodenburg interviewen voor zijn YouTube-serie Open Kaart. Tijdens dit interview vertelt ze openhartig over de breuk met André Hazes en hoe heftig dat jaar voor haar is geweest. Ook onthult ze of ze al open staat voor een nieuwe liefde. En als de presentatrice over haar zoontje Mees praat, raakt ze geëmotioneerd.

Bridget over breuk André

Toen Bridget een relatie kreeg met André Hazes ontving ze veel nare berichten: “Het afgelopen jaar zijn er écht vreselijke dingen gebeurd, maar daar wil ik verder niet over uitweiden omdat ik een jonge zoon heb, en die kijkt heel veel op Youtube.” Hoewel er altijd twee partijen zijn wanneer een relatie op de klippen loopt, was het vooral Maasland die al het negatief commentaar over zich heen kreeg. Dat was natuurlijk niet prettig. “Ik dacht: ik zit stil en ik laat karma de rest doen”, aldus de blondine. “Het komt echt allemaal wel uit. Nu blijkt er weer zo’n situatie aan de gang te zijn… Ik praat er nu wel makkelijk over, maar ik heb wel wat therapie moeten volgen om hiermee om te gaan.”

RTL Boulevard

Bridget is natuurlijk ook presentatrice bij RTL Boulevard, maar er zijn wel grenzen wat betreft wanneer ze wel én niet aan de desk gaat staan. “Als je echt lijdend voorwerp bent, dan kan je zo’n programma niet presenteren. Het is gek om over zo’n situatie te praten.” Ook toen de breuk van André en Monique bekend werd, sloeg ze die avond even over. Maar bij positief nieuws, vindt ze het minder erg om te brengen. “Toen hij zijn inmiddels ex ten huwelijk vroeg, dat vind ik prima. Op een gegeven moment zijn we ook verder, ons leven gaat net zoals bij een ander.”

Zoontje Mees

Wanneer Bridget in het interview over haar zoontje Mees begint, wordt het Bridget even teveel. Ze raakt geëmotioneerd. “Eén ding in het leven doe ik echt goed en dat is zijn moeder zijn”, aldus Maasland. De band tussen de twee is dan ook ontzettend goed. “Intens en hecht en liefdevol en met enorm veel humor.” Al toen Mees 10 maanden oud was, liep de relatie met zijn vader stuk. Dat hij dus de helft van de tijd bij haar ex is, was in het begin wel even wennen. “Daar heb ik wel in moeten groeien”, aldus Bridget.

Lees ook
Bridget Maasland doet opmerkelijke uitspraak over avondklok: presentatrice overladen met kritiek

Nieuwe liefde

Natuurlijk werd ook aan Bridget gevraagd of ze inmiddels een nieuwe vlam heeft. Dat is niet zo, maar ze staat er wel voor open. “Ik sta daar helemaal niet verbitterd of verzuurd tegenover.” Maar durft ze dat ook weer aan met een bekend iemand, zo wil de presentator van de show weten. Hierop reageert Maasland: “Weet je wat het probleem is? Ik word gewoon verliefd. En wie het is, dat interesseert me echt geen donder.” Bridget voegt toe: “Interesseerde me het maar eens wat, want dan kun je ook zeggen: dit doen we even niet. Maar zo werkt het niet. Verliefd is verliefd. Misschien zal ik er niet meer zo snel naar handelen.” Ook gaat de presentatrice in op de vraag of het daten lastiger is door haar bekendheid. “Dat vond ik nooit. Maar na vorig jaar lijkt me dat wel eng.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress