Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Bridget Maasland blikt terug op bijzondere tijd: ‘Ik ga dit zo vreselijk missen’

Bridget Maasland blikt terug op bijzondere tijd: ‘Ik ga dit zo vreselijk missen’

Bridget Maasland blikt terug op bijzondere tijd: ‘Ik ga dit zo vreselijk missen’

De zomervakanties gaan langzaam maar zeker van start, en voor de zoon van Bridget Maasland (45) is dat dit jaar een heel bijzondere. Na deze vrije weken gaat de bijna twaalfjarige Mees namelijk naar de middelbare school. Zijn moeder blikt terug op een paar mooie jaren, maar heeft het best lastig met het afsluiten van het hoofdstuk.

Emo Bridget Maasland

Op Instagram deelt Bridget een emotionele post. Bij een reeks foto’s van Mees en zijn klasgenootjes laat ze weten “dit zo vreselijk” te gaan missen. “Al acht jaar lang is het de zoete inval bij ons thuis met onder andere deze gasten”, begint Maasland. “Al 8 jaar lang is het de zoete inval bij ons thuis met o.a deze gasten. Al die jaren ga ik mee of help ik mee bij de activiteiten van school omdat ik dat het allerleukste vind om te doen. Wat ben ik trots op al deze lieve kinderen die mij net nog bedanken voor de lekkere lunch en omdat ik hun haar zo mooi in het vet en de haarlak heb gezet. Zo lief! Waanzinnig cool dat jullie Grease mogen opvoeren in de Stadsschouwburg. Geniet ervan lieverds, toi toi toi!”

Eindfeest

Bij die ene fotoreeks houdt Bridget het niet. Ook deelt ze nog een selfie, waarmee ze stilstaat bij het grootse moment. “Voor de laatste keer door de poort van de basisschool. Bijna klaar voor de middelbare school maar eerst vanavond nog een knal-eindfeest!”

Loslaten

Volgers van Bridget leven massaal met haar mee en kunnen zich vinden in haar berichten. “Heel herkenbaar. Ik mag morgen naar de bioscoop. Onze musical is een ware film geworden. Heel veel plezier vanavond”, aldus een fan. Een ander schrijft: “Ja moeders, weer een stukje loslaten… maar zo mooi dat je er vol van genoten hebt.”

Lees ook
Rachel Hazes en Bridget nog altijd dikke vriendinnen: moeder André bedankt ex-schoondochter op Instagram

Mees

In september 2008 beviel Bridget Maasland van een zoon, Mees Kingston Padberg. De presentatrice kreeg haar enige kind met haar toenmalige vriend Pepijn. Tot een paar maanden geleden had de blondine een kortstondige maar vrij intense relatie met André Hazes (26). Hoewel de romance slechts drie maanden duurde, hadden de twee het al over kinderen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Brunopress, Instagram