Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zonnige date: Bridget deelt eerste foto met glimp van nieuwe vlam Christian

Zonnige date: Bridget deelt eerste foto met glimp van nieuwe vlam Christian

Zonnige date: Bridget deelt eerste foto met glimp van nieuwe vlam Christian

Na een (paar) mislukte internet-matches lijkt Bridget Maasland eindelijk beet te hebben. De man over wie ze onlangs al enthousiast vertelde in haar eigen podcast blijkt nog steeds aanwezig in haar leven. Sterker nog: Bridget heeft haar eerste post met de mysterieuze man gedeeld, wat betekent dat het de goede kant op gaat met de twee. 

Pittig jaar

Na haar turbulente avontuur met zanger André Hazes, die haar na drie maanden heftig daten weer inruilde voor Monique, zat het Bridget even niet mee. Ze kreeg een hoop commentaar te verstouwen en het vinden van een nieuwe partner met wie ze wel aan een serieuze toekomst kon denken, kwam maar niet. Tot afgelopen maand, toen er plots en interessante, onbekende zakenman in haar leven verscheen.

Christian

In de podcast Bridget & Friends: chickchat – waarin RTL Boulevard-collega’s Clarice Stenger en Justine Marcella haar sidekicks zijn – vertelde Bridget een hele leuke date gehad te hebben. Met wie hield ze geheim, maar roddelkoning Fawry Not Sawry  ontdekte al gauw om wie het ging, Christian dus. Haar management bevestigde dat hij de man was met wie Bridget het zo gezellig had.

Cabrio-cruisen

Maandag waren de twee dus weer samen op date. Christian Henry maakte een selfie tijdens een autoritje met Bridget én hond Zack in een cabrio. Of nou ja, selfie… Van Christian is alleen een arm te zien, hij blijft liever nog even anoniem. Wel is het de eerste officiële foto van de onbekende man en de presentatrice, die het zomerse kiekje in haar eigen feed plaatste.

Lees ook
André Hazes (alweer) onder vuur en Kruidvat vangt de klappen: ‘Mag ik een teiltje?’

Christian in het dagelijks leven

Christian werkt in de vastgoedwereld. Sinds januari 2018 is hij werkzaam voor de Nederlandse tak van CBRE, wereldwijd het grootste vastgoedadviesbureau. Daarvoor werkte hij bijna twee jaar bij Spring Real Estate, zo valt te ontdekken op zijn LinkedIn-profiel.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland)

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders