Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Bridget had relatie met André liever overgeslagen: ‘Het ging allemaal wel heel hard’

Bridget had relatie met André liever overgeslagen: ‘Het ging allemaal wel heel hard’

Bridget had relatie met André liever overgeslagen: ‘Het ging allemaal wel heel hard’

Ondanks een aangekondigde mediastop is Bridget Maasland (45) al meerdere keren uit de school geklapt over haar breuk met André Hazes (26). Zo zei ze kort na de bekendmaking van de split veel liefdesverdriet te hebben en vertelde ze zelfs dat ze het met haar ex al over kinderen had. Maar nu de zanger weer terug is bij de moeder van zijn kind, Monique Westenberg (43), heeft de presentatrice minder mooie woorden over voor de kortstondige romance.

In een interview met NH Radio biecht Bridget op dat het beter was geweest als haar relatie met André niet had plaatsgevonden. “We hebben het wel echt heel leuk gehad”, begint de blondine nog. “Maar we hebben ook veel ellende van buitenaf moeten… ik weet het niet. Misschien zit ik er nu nog te veel in (…) Alles eromheen en met alles wat ik nu weet, zou ik het liever overslaan.”

Sneltreinvaart

Volgens Maasland was de relatie misschien wel te mooi om waar te zijn. “Het ging allemaal wel heel hard”, geeft ze toe in hetzelfde gesprek. “Maar het heeft er ook mee te maken dat je weinig kans krijgt om elkaar echt te leren kennen.”

Sneer

Tot slot deelt Bridget nog een sneer uit aan André, die weer samen is met Monique en Maasland allang weer vergeten lijkt te zijn. Of de RTL-presentatrice net als haar ex al openstaat voor een nieuwe liefde? “In sommige gevallen wel, bij mij niet.”

‘Heel gelukkig’

Het is niet de eerste keer dat Bridget een boekje opendoet over de breuk met André. Volgens de blondine was in eerste instantie de druk die op hun relatie lag en alle aandacht die ervoor was hen te veel geworden; een uitspraak waarmee meerdere kenners al meteen korte metten maakten. “Door alle negativiteit heeft onze liefde geen kans gehad”, vertelde Maasland aan VROUW. “We hebben het gewoon niet gered. Ik ben er heel verdrietig over, want we waren heel gelukkig met elkaar.” Insiders verklapten intussen dat de vork anders in de steel zat en Hazes al veel eerder klaar was met de presentatrice. Inmiddels heeft Bridget echter ook toegegeven dat de schuld niet alleen bij de media ligt. “Je kunt niet anders zijn dan wie je bent. Ik ben ook gewoon een werkende moeder en hij werkt veel ’s nachts”, zei ze in het radioprogramma Keur in de Middag. “Als de roze bril af gaat, moet je je toch afvragen: kunnen we dit?”

Drie héél bewogen maanden

De relatie tussen André Bridget was van korte duur. Op 17 februari werd bekend dat zij en André een eind aan hun relatie hebben gemaakt, nadat ze drie maanden samen waren. Dat gebeurde vlak na de terugkeer van een vakantie op Curaçao (waar André ook enkele dagen doorbracht met zijn toenmalige ex Monique en hun zoontje). Geruchten dat de relatie voorbij was, ontstonden op Valentijnsdag, toen de twee géén liefdevolle berichten over elkaar deelden op sociale media. Het stel deelde daarvoor achter elkaar verliefde foto’s van en met elkaar; het was nog net geen spam te noemen. Uiteindelijk bleek dat André ook daadwerkelijk zijn spullen op 14 februari heeft opgehaald uit Bridget’s huis. Twee weken na dit alles bevestigt de zanger weer samen te zijn met de moeder van zijn zoon.

Lees ook
Steek onder water aan Bridget? Monique plaatst opmerkelijke reactie onder foto André

Overspel?

Tijdens de Curaçao-vakantie ontstonden er al geruchten dat André en Monique het weer stukken beter ‘met elkaar konden vinden’. Zo werden de twee veelvuldig samen gespot én zijn ze zelfs gefilmd toen ze samen uit hetzelfde toiletgebouw op een strand kwamen. André en Monique zouden zelfs betrapt zijn op een hotelkamer, waarna Bridget verhaal ging halen en er klappen zouden zijn uitgedeeld. Na bekendmaking van de breuk liet Bridget weten dat er op Curaçao niets gebeurd was en dat ze niets afwist van overspel tussen de twee oud-geliefden. Ook Monique en André ontkenden, iets dat met de kennis van nu uiteraard toch wel te betwijfelen valt…

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Peter Smulders