Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Bridget blikt met ex-schoonmoeder Rachel terug op tripje naar Rome: ‘Next stop, Barcelona!’

Bridget blikt met ex-schoonmoeder Rachel terug op tripje naar Rome: ‘Next stop, Barcelona!’

Bridget blikt met ex-schoonmoeder Rachel terug op tripje naar Rome: ‘Next stop, Barcelona!’

Het was het liefdestripje van dit jaar voor André Hazes (26) en zijn toenmalige geliefde Bridget Maasland (45). De twee vertrokken voor een korte vakantie naar Rome en waren daarbij niet alleen. Ook Rachel en haar (inmiddels ex-)vriend waren van de partij.

Bridget en Rachel

Dat de band tussen de presentatrice en haar voormalig schoonmoeder nog altijd goed is, blijkt maar weer. De twee hadden namelijk een gezellig etentje met alle mensen die ook mee waren naar de Italiaanse hoofdstad. Toch ontbreekt er vooral één belangrijk persoon (naast Rachel’s ex Mike): André Hazes.

Te pijnlijk

We gokken dat het iets te pijnlijk was voor Monique om de zanger aan te zien schuiven bij zijn ex. Bridget maakt er verder weinig woorden aan vuil: “Next stop, Barcelona! #romereünie #dankbaar.” Rachel steekt dan ook niet onder stoelen of banken dat ze liever Maasland nog als schoondochter had gehad. “Ik draag Bridget een warm hart toe, dat is geen geheim. Maar dat is niet aan mij natuurlijk. Ik heb met haar een hele leuke tijd gehad en dat heb ik nog steeds. Ik ga haar niet laten vallen”, vertelde ze eerder aan RTL Boulevard.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Next stop, Barcelona! #romereünie #dankbaar?

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland) op

Andere schoondochter

Van Monique, de moeder van Rachels kleinzoon én grote liefde van André moet ze niet zoveel hebben. Daar is Rachel heel open en eerlijk in. “Al wordt hij honderd jaar met die vrouw, prima. Ik gun hem zijn geluk. Ik heb niet zoveel met Monique. Sorry, kon ik maar komedie spelen, dan was het allemaal makkelijker geweest. Ze is een goede vrouw en ik hoef er niet mee samen te wonen. Het is goed zo”, aldus de moeder van André.

Lees ook
Pijnlijk voor Bridget: Monique blikt terug op terugkeer bij André met veelzeggende Curaçao-foto

Turbulent liefdesleven

André en Monique zijn sinds 2014 een stel (al was Bridget ook toen al eens in beeld) en verwelkomden in oktober 2016 hun eerste kindje, kleine Dré (3). In de zomer van 2018 namen ze al eens een relatiepauze, die ongeveer een maand duurde. Afgelopen november lieten zij opnieuw weten uit elkaar te zijn. Nog diezelfde dag maakte Monique bekend dat André gevoelens had voor een andere vrouw, waarna André de volgende dag onthulde dat de twintig jaar oudere Bridget (45) zijn hart had gestolen. Zo’n drie maanden later gingen de twee alweer uit elkaar en liet de zanger kort erna weten weer samen te zijn met de moeder van zijn kind. De Curaçao-vakantie zou alles veranderd hebben; onlangs greep Monique weer daarop terug, waarmee ze een steek onder water uitdeelde aan de RTL Boulevard-presentatrice.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Biosje! #verschrikkelijkeikke3

Een bericht gedeeld door ??????? ???̈? (@moniquenoell) op

Bron: Story.nl | Beeld: Peter Smulders, Instagram