Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Teleurstellend liefdesleven hakt erin bij Bridget: ‘Ze heeft hulp ingeroepen van een psycholoog’

Teleurstellend liefdesleven hakt erin bij Bridget: ‘Ze heeft hulp ingeroepen van een psycholoog’

Teleurstellend liefdesleven hakt erin bij Bridget: ‘Ze heeft hulp ingeroepen van een psycholoog’

De breuk met André Hazes (26) is een flinke klap geweest voor Bridget Maasland (45), evenals het feit dat de zanger na enkele dagen van de daken schreeuwde weer samen te zijn met zijn ex Monique Westenberg (43). En dat zijn niet de enige dingen waarmee de RTL-presentatrice het moeilijk heeft: ook eerdere teleurstellingen in de liefde zou ze niet hebben verwerkt. Daarom zou de blondine zich op advies van haar hartsvrienden hebben gewend tot psychische hulpverlening, zo verklapt een bron.

Hechte vriendschap

Sinds haar kortstondige maar intense relatie met André én natuurlijk hun breuk, is er veel te doen om Bridget Maasland. Ze vertelde eerder al te maken gehad te hebben met meerdere doodsbedreigingen, maar gelukkig kan de presentatrice altijd rekenen op de onvoorwaardelijke steun van een hecht groepje vrienden.

‘Bridget moest iets doen’

Met die vrienden deelt ze lief en leed, en ze zouden Bridget dan ook aangespoord hebben om hulp in te roepen van een psycholoog. “Haar vrienden zijn ‘om haar heen gaan staan’. Het is niet zo dat ze gered moest worden, maar ze moest wel iets doen”, aldus een bron uit Maasland’s directe omgeving tegenover Story. “Dat heeft niet eens te maken met die breuk met André, hoe hard die er ook heeft ingehakt. Al sinds de breuk met Pepijn is ze niet meer in staat geweest om een echt stabiele relatie aan te gaan. Dat heeft psychische gevolgen en daar is best het nodige aan te doen.”

Professionele begeleiding

Het verdriet om haar teleurstellende liefdesleven lijkt Bridget nu aan te grijpen om aan zichzelf te gaan werken. Waar ze zich eerder onder zou dompelen in het uitgaansleven en de realiteit zou ontvluchten, zou ze nu juist besloten hebben om die weggestopte gevoelens onder professionele begeleiding te gaan verwerken.

Lees ook
Puur toeval of niet? Hierom is Bridget al weken niet te zien in ‘RTL Boulevard’

Stroomversnelling

Bridget en André waren drie maanden samen. In die korte tijd hebben ze het al over serieuze onderwerpen gehad, zoals het krijgen van een kind. De RTL-presentatrice denkt dat hun relatie in een stroomversnelling is geraakt doordat er zoveel aandacht was voor hun romance. “Daardoor kwam er zoveel op ons af. En hebben we misschien niet genoeg de kans gekregen om uit te vinden wat er tussen ons was.” Uit haar relatie met Pepijn kreeg Bridget een zoon, de inmiddels elfjarige Mees.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Take nothing for granted!

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Keep the faith! ?

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Zo trots op deze jonge man! ❤️

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram