Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Bridget Maasland: ‘Ik heb getekend voor het leven’

Bridget Maasland: ‘Ik heb getekend voor het leven’

Bridget Maasland: ‘Ik heb getekend voor het leven’

Bridget Maasland is tot over haar oren verliefd en wil niets liever dan haar hele leven met grote liefde André Hazes doorbrengen. De tortelduifjes zijn letterlijk niet van elkaar weg te slaan en lijken dan ook grote plannen voor de (nabije) toekomst te hebben. 

Getekend voor het leven

De 25-jarige zanger was gisteren druk met de opnames voor het nieuwe SBS 6-programma Getekend voor het Leven, een programma waarbij mensen die spijt hebben van zichtbare tatoeages die ze hebben laten plaatsen, de kans krijgen hun leven een nieuwe wending te geven in een traject waarbij ze hun tatoeages kunnen laten verwijderen.

André deelde als voorproefje een foto van zichzelf in de visagie, met als bijschrift de naam van het programma. Bridget, met wie hij sinds november vorig jaar een setje vormt, speelde hier op in: “Ik heb ook getekend voor het leven”, reageeert ze onder de foto. André reageerde vervolgen terug met een emoji met hartjesogen, waardoor duidelijk wordt dat ze de toekomst met elkaar helemaal zien zitten.

Bruiloft

Lees ook
Dolverliefde André Hazes en Bridget Maasland delen ‘goede voornemens’ tijdens liefdesvakantie

En dat is niet het enige opmerkelijke omtrent het liefdeskoppel. Zo hintten André en Bridget onlangs ook al op een bruiloft. “Misschien wordt het wel een jaar met verrassingen”, hintte André onlangs in RTL Boulevard, toen hem werd gevraagd naar een huwelijk met de blondine. “Nou, ik ben voorbereid”, antwoordde Bridget vervolgens.

Ketting met voorletter

Tijdens hun liefdesvakantie in Rome droegen André en Bridget ieder een ketting met elkaars voorletter om de hals, wat de stap naar een heuse verlovingsring al een stukje kleiner maakt. Opvallend is dat Bridget bij hun vertrek uit Rome en aankomst op Schiphol een typische verlovingsring draagt die ze op eerdere foto’s tot ver terug niet draagt.

Het zou dus zomaar eens kunnen dat niet alleen André’s zus Roxeanne, met wie hij nog steeds gebrouilleerd is, niet de enige is die een wedding planner onder de armen heeft genomen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story, SBS | Beeld: ANP