Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Bridget Maasland was aan het daten met een Duitse man, maar laat nu weten hoe hij het heeft verpest

Bridget Maasland was aan het daten met een Duitse man, maar laat nu weten hoe hij het heeft verpest

Bridget Maasland was aan het daten met een Duitse man, maar laat nu weten hoe hij het heeft verpest

Voor het eerst sinds de breuk met André Hazes, besloot Bridget Maasland (46) het weer te proberen in de liefde. Ze sloeg aan het online daten met een man, maar is nu alweer helemaal klaar met hem. 

Bridget was aan het daten

Bridget was namelijk aan het appen met een man woonachtig in Duitsland die ze had ontmoet via een datingssite. Hoewel ze elkaar nog nooit in het echt hadden gezien, was er wel sprake van veelvuldig contact én hebben ze zelfs gevideobeld. “Toen dacht ik: laat ik iets leuks verzinnen”, aldus Maasland in haar eigen podcast.

Samen eten

Dus zo geschiedde. Bridget gaf de beste man de opdracht om zijn favoriete gerecht door te geven, zodat ze de ingrediënten kon halen en het samen via FaceTime konden bereiden én opeten. Haar vriendin Justine vindt het allemaal erg romantisch, maar de Duitser had andere plannen. “Weet je wat ik terugkreeg? Hij zei: eigenlijk ben ik altijd een audioboek aan het luisteren tijdens het eten”, lacht ze.

Leuke man

Toch wil Maasland wel even weten van haar vriendin: “Justine, even aan jou. Het is echt een leuke man. Met heel leuke hobby’s, doet leuke dingen, heeft leuk werk… Mijn leeftijd. Alles was hartstikke leuk. Maar als ik dan met een leuke, romantische geste kom op afstand, dan kom je toch niet met: ik ben naar mijn audioboek aan het luisteren?”

Lees ook
Bridget Maasland biecht op hoe ze vroeger eigenlijk wilde heten en da’s met de kennis van nu bést awkward…

“Auf tyfen”

Justine maakt er weinig woorden aan vuil: “Auf tyfen”. Maar hoe heeft Bridget eigenlijk gereageerd? “Dat het misschien toch niet zo’n goed idee is. Ben er helemaal klaar mee.” Haar vriendin is in ieder geval duidelijk: “Hij kan dus niet afwijken van zijn gewoonte. Dan heeft hij een prachtige vrouw met wie hij een online date heeft en dan kan hij niet… Nou, dat is hem niet. Die zit helemaal vast in zijn ritueel.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story  | Beeld: Brunopress