Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kijkers ‘RTL Boulevard’ vol plaatsvervangende schaamte én betrappen Bridget op sneer aan André: ‘Vals’

Kijkers ‘RTL Boulevard’ vol plaatsvervangende schaamte én betrappen Bridget op sneer aan André: ‘Vals’

Kijkers ‘RTL Boulevard’ vol plaatsvervangende schaamte én betrappen Bridget op sneer aan André: ‘Vals’

Dinsdagavond gaat ‘Getekend voor het leven’ van start, het nieuwe programma van André Hazes (26). Hierin maakt hij kennis met mensen die spijt hebben van een tatoeage die ze ooit hebben laten zetten. Vlak voor het weekend schoof de zanger al aan tafel in ‘Jinek’ om zijn show te promoten, en erna sprak ook ‘RTL Boulevard’ hem erover. Zijn ex Bridget Maasland behandelde het item en dat was volgens kijkers behoorlijk ongemakkelijk te noemen. Vooral wanneer de presentatrice een sneer lijkt uit te delen aan André en zijn geliefde Monique Westenberg…

Bridge(t)-tattoo André Hazes

In Jinek sprak André afgelopen vrijdag over zijn nieuwe programma. Hierin liet hij weten zelf geen spijt te hebben van een zijn tatoeages, maar dat hij over één exemplaar wél beter na had kunnen denken. De zanger haalde de tattoo aan die hij op zijn onderarm liet zetten in New York: een afbeelding van de Brooklyn Bridge. In die tijd had hij een relatie met Bridget en werd al snel het optelsommetje gemaakt. Brug, bridge, Bridget. Door juist dat plaatje aan te wijzen als tattoo waar hij beter over na had moeten denken, leek hij een steek onder water uit te delen aan Maasland. Maar daarbij liet zij het op haar beurt niét zitten.

‘Ging een beetje met André om’

Zondagavond werd in RTL Boulevard ook het nieuwe programma van de zanger behandeld. Wie er achter de desk stond en het item behandelde? Onder meer Bridget Maasland. Zij praatte met Miljuschka Witzenhausen en Diederik Jekel over tatoeages die je liever weg zou willen laten halen. “Soms wil je het ook weg hebben en later weer terugzetten”, begon Bridget. Ze grapte: “Ik weet niet of jullie het mee hebben gekregen, maar eerder dit jaar ging ik een beetje met André Hazes om. Hij had in zijn nek ook iets staan wat hij toentertijd weg heeft laten halen.”

Naam Monique

Hiermee doelde de blondine op de tatoeage die André in zijn nek had staan, waarvan ook een foto in beeld verscheen. “En het is nu nog steeds weg, als we de foto’s van de afgelopen vakantie zien.” Dat hij het inktplaatje – op onderstaande foto te zien – weg heeft laten halen, betekent echter niet dat de naam van Monique nergens meer op zijn lichaam te vinden is. Slechts drie weken nadat de twee weer bij elkaar waren, liet de zanger opnieuw de naam van zijn vriendin in zijn nek vereeuwigen. Aan de brug-tattoo van André maakte Bridget overigens geen woorden vuil in het entertainmentprogramma.

De tekst gaat verder onder de foto’s.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Voor het leven getekend!❤️

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

⭕️

Een bericht gedeeld door ??????? ???̈? (@moniquenoell) op

Vals

Kijkers van RTL Boulevard raken niet uitgepraat op Twitter. Zo zegt iemand last te hebben van plaatsvervangende schaamte en noemt een ander het item ronduit ongemakkelijk. Ook vindt iemand de sneer van Bridget “vals”.

Lees ook
Monique open over moeizame periode met André: ‘Ik had die thee het liefst in zijn gezicht gesmeten’

Knipperlichtrelatie

Begin november kondigde André met veel bombarie aan dat hij zijn knipperlichtrelatie met Monique Westenberg had beëindigd. Het was Monique die vervolgens uit de doeken deed dat André verliefd was op een ander. Een dag later bleek die ander niemand minder dan de twintig jaar oudere Bridget te zijn. Maar de relatie met Bridget was van korte duur. Op 17 februari werd bekend dat zij en André een eind aan hun relatie hadden gemaakt, nadat ze drie maanden samen waren. Dat gebeurde vlak na de terugkeer van een vakantie op Curaçao (waar André ook enkele dagen doorbracht met zijn ex Monique en hun zoontje). Tijdens de Curaçao-vakantie ontstonden er al geruchten dat André en Monique het weer stukken beter ‘met elkaar konden vinden’. Uiteindelijk maakte André eind februari via Instagram bekend dat hij weer samen was met Monique.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard, Superguide.nl | Beeld: still, Instagram