Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Bridgerton fans zijn teleurgesteld: veel kritiek op nieuwe seizoen

Bridgerton fans zijn teleurgesteld: veel kritiek op nieuwe seizoen

Bridgerton fans zijn teleurgesteld: veel kritiek op nieuwe seizoen

Sinds kort kunnen we weer genieten van een kersvers seizoen van Bridgerton. We hebben er even op moeten wachten, dus onze verwachtingen waren ook enigszins hoog. Gevaarlijk, want hoe hoger de verwachting, hoe groter de teleurstelling. En van een teleurstelling kunnen we inmiddels wel spreken, als we de fans moeten geloven.

Opboksen tegen seizoen 1

Fans zijn namelijk nogal sceptisch over seizoen 2. En dat is ook niet gek, na een stomend eerste seizoen. Want de hete scènes met Daphne en Simon zullen we niet snel vergeten. In het eerste seizoen volgden we voornamelijk het liefdesleven van Daphne Bridgerton, die uiteindelijk trouwde met de hertog Simon Hastings.

Toch was Daphnes liefdesleven niet de enige die centraal stond. Ook haar oudste broer Anthony zagen we een aantal keer met een dame. Seizoen 2 draait daarom expliciet om Anthony, die een vrouw zoekt om mee te trouwen. En daar is Kate Sharma, die met haar zusje naar Londen komt om een geschikte man te vinden.

Lees ook
Yes! We kunnen verder bingen: het derde seizoen van Bridgerton is bevestigd

Wel spanning, geen seks

Om de spanning tussen de twee kunnen we niet heen, al ontbreekt er volgens fans iets heel belangrijks. Namelijk: de seks! “Acht afleveringen is wel een héle lange tijd om je uitsluitend te focussen op de seksuele spanning tussen twee mensen,” schrijft een fan. “Ze hebben ook nog ’s nauwelijks interactie, behalve door zwaar adem te halen en naar elkaar te staren…”

“Eén van de leukste dingen van een romantische tv-show is dat het onbeschaamd laat zien hoe seks onderdeel kan zijn van elkaar leren kennen, een betere band krijgen en verliefd worden.” En dat is wat volgens fans dit seizoen ontbreekt. Een andere fan zegt zich ‘diep verraden’ te voelen en te worstelen met ‘niet waargemaakte verwachtingen.’ “Anthony’s seksleven in seizoen 1 is heet, razend, een taboe en schitterend. Dus ik verwachtte dat-ie dat in seizoen 2 ook met Kate zou beleven.” Daar lijkt het tot nu toe helaas niet op. Bovendien zien we dit seizoen ook Simon niet meer terug. Iets waar veel fans enorm van balen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Harpers Bazaar | Beeld: Brunopress