Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > André verlaat Monique opnieuw ‘voor andere vrouw’: Bridget reageert voor het eerst op breuk ex

André verlaat Monique opnieuw ‘voor andere vrouw’: Bridget reageert voor het eerst op breuk ex

André verlaat Monique opnieuw ‘voor andere vrouw’: Bridget reageert voor het eerst op breuk ex

Woensdag werd er een flinke bom gedropt in showbizzland: André Hazes (27) en Monique Westenberg (43) zijn wederom uit elkaar en hebben hun verloving verbroken. Reactie na reactie volgde – van de ex-geliefden zelf tot moeder Rachel en zelfs Mark Rutte die er wat over zeiden – maar van Bridget’s kant bleef het verdacht stil. ’s Avonds kwam Maasland (46) – voor wie André Monique eerder drie maanden verruilde – tóch met een verklaring.

Reactie Bridget op breuk André en Monique

In een verklaring aan RTL Boulevard laat Bridget weten geen partij te zijn in de breuk tussen André en Monique. “Ze wil er niet teveel over kwijt”, stelde showbizzkenner Aran Bade in de uitzending. “Maar ze is hier geen partij in en denkt vooral aan kleine André.”

Vermeende nieuwe liefde

Inmiddels blijkt dat Bridget inderdaad geen rol heeft gespeeld in de breuk, maar er lijkt wel een andere vrouw in het spel te zijn geweest. Op Instagram vertelt André zijn kant van het verhaal en hint hij op een nieuwe liefde, influencer Sarah van Soelen.

Zoon nog níet verteld

Monique deelde woensdagavond een hartverscheurende post op Instagram, waarin ze vertelde dat André er “abrupt” voor had gekozen om zijn gezin opnieuw te verlaten. Bovendien liet ze weten dat het niet haar keuze was om het nieuws zo snel wereldkundig te maken. “De haast die ermee gemoeid is om dit zo snel naar buiten te brengen, zonder dat we dit eerst onze zoon hebben kunnen vertellen, verbaast mij na hetzelfde patroon van een jaar geleden niet”, schreef ze. “Het vergt ontzettend veel kracht van mij om zonder dit zelf een plekje te kunnen geven, rechtop te blijven staan in deze hectiek.”

Relatie met Bridget

In november 2019 verliet André Hazes zijn gezin omdat hij de liefde had gevonden bij niemand minder dan Bridget Maasland. De twee hadden een intense relatie waarbij álles op social media belandde, maar het mocht niet baten. Na slechts drie maanden – én volgens de presentatrice een huwelijksaanzoek – werd er een punt achter de relatie gezet. Diezelfde maand kondigde de zanger aan toch weer bij Monique en hun zoon te zijn, met wie hij de rest van zijn leven wilde delen.

Lees ook
Bridget moest als ‘boeman’ alle kritiek incasseren in André-tijd: ‘Híj is er goed vanaf gekomen’

Turbulente relatie

Sinds februari 2020 – toen André en Monique onthulden weer een setje te zijn – leken de zanger en zijn geliefde gelukkiger dan ooit. In december 2020 ging de Hazes-telg zelfs op zijn knieën voor Monique, waarna Bridget reageerde met een pikante foto op Instagram. In de dagen erna toonde Monique al de eerste schetsen van haar bruidsjurk en liet het stel weten zo snel mogelijk in het huwelijksbootje te willen stappen. Eerder deze week werd bevestigd dat de trouwplannen op de lange baan waren geschoven vanwege de maatregelen rondom het coronavirus, maar inmiddels weten we dus dat er meer aan de hand is. André en Monique hebben samen een zoon, de kleine André (4).

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ??????? ???̈? (@moniquenoell)

Bron: ANP | Beeld: Brunopress, Instagram