Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Bridget niet vies van van botox: ‘Ik ga weleens bij iemand langs die me weer even wat frisser maakt’

Bridget niet vies van van botox: ‘Ik ga weleens bij iemand langs die me weer even wat frisser maakt’

Bridget niet vies van van botox: ‘Ik ga weleens bij iemand langs die me weer even wat frisser maakt’

Bridget Maasland is een goudeerlijk mens. Zo biechtte ze op hoe ze eigenlijk had willen heten vroeger, praatte ze open over haar relatie met André én neemt ze online nooit een blad voor de mond. Over eventuele ingrepen in haar gezicht zal de presentatrice dan ook niet liegen. In haar podcast ‘Bridget and Friends: chickchat’ vertelt ze openhartig over haar botoxgebruik.

Doet Bridget aan botox?

De 46-jarige presentatrice praat zoals iedere aflevering met presentatrice Justine Marcella (50) en strafrechtadvocaat Clarice Stenger. Ze praten ronduit over hun uiterlijk, cosmetische ingrepen en wat ze mooi en minder mooi aan zichzelf vinden. Justine merkt op dat “iedereen op elkaar lijkt” vanwege de beautytrends van opgespoten lippen en enorm haar. Justine en Clarine hebben beide nog nooit wat laten doen aan zichzelf, maar of Bridget ooit naar de botox heeft gegrepen?

Gezelliger en uitgeslapen

Botox? Nee, daar is Bridget niet vies van. Ze vertelt dat ze wel vindt dat het natuurlijk moet ogen. De transformatie van Brigitte Bardot vindt ze dan ook erg zonde.  “Er is toch ook wel een middenweg?”, vraagt ze zich hardop af. ‘”Ik ga ook weleens bij iemand langs die me weer even wat frisser maakt. Dat ik er gewoon even wat gezelliger en uitgeslapen uit zie”, geeft Bridget Maasland toe.

Lees meer:
Botox-blunder? Kijkers ‘De Zwakste Schakel’ schrikken van nieuw uiterlijk Bridget Maasland

Kalkoenetje

Bridget vertelt tot in details wat ze dan bij zichzelf laat doen om de rimpels wat tegen te gaan. “Wat restilaan of botox op andere plekken. In mijn nek gaat mijn huid rimpelen. Strepen heb ik altijd al gehad, maar nu heb ik ook dat kalkoenetje erbij. En daar spuit ik wel wat in. Zeker”, vertelt de presentatrice eerlijk.

Niet terug naar vroeger

Toch is er voor Bridget een regel, en dat is dat het er wel enigszins natuurlijk uit moet blijven zien. “Het moet weer zijn zoals het was, met een paar kleine aanpassingen, maar niet zoals het vróéger was”, besluit ze.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland)

Bron: Viva.nl | Beeld: Brunopress