Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > De ‘boobies’ van Eva Jinek zorgen opnieuw voor afleiding in talkshow

De ‘boobies’ van Eva Jinek zorgen opnieuw voor afleiding in talkshow

De ‘boobies’ van Eva Jinek zorgen opnieuw voor afleiding in talkshow

Tijdens de uitzending van Jinek stroomden er talloze reacties binnen op Twitter. Niet de gasten of de gespreksonderwerpen, maar het diepe decolleté van de presentatrice kreeg – niet voor de eerste keer – alle aandacht.

‘Diepe’ gesprekken

Eva droeg een T-shirt met een colbertje eroverheen. Klinkt allemaal heel normaal en netjes, maar de v-hals was volgens meerdere kijkers nogal diep uitgesneden. Veel kijkers konden zich daardoor niet zo goed concentreren op de besproken onderwerpen en lieten dit maar al te graag weten op social media.

De tekst gaat verder onder de tweets.

Niet zo zeiken

Er waren trouwens ook genoeg mensen die Eva’s outfit juist wel konden waarderen. Volgens hen moeten die ‘jankerds’ niet zo zeiken en zijn de negatieve berichten ‘bewijs van de vertrutting’ van Nederland.

De tekst gaat verder onder de tweets.

Lees ook
Eva Jinek deelt een zeldzame foto van haar vriend

Niet de eerste keer

Eva Jinek en haar borsten stonden eerder al (ongewild) in de schijnwerpers. In 2008 werd ze in één klap bekend toen een filmpje uitlekte waarop te zien was hoe de toen nog nieuwslezeres aan haar decolleté frunnikte voor een uitzending van het NOS journaal. Voor draaiende camera’s worstelde ze met de vraag of ze nu een knoopje meer of minder van haar blouse moet opendoen, waarna ze krijsend haar moeder imiteerde: ‘Ik zie je borsten!’. Amper een seconde later begint het journaal.

De tekst gaat verder onder de video.

Televizier-plezier

Overigens is er ook goed nieuws van Eva vandaag. Haar talkshow Jinek heeft een wildcard-nominatie gekregen voor de Gouden Televizier-Ring 2019. Andere wildcards waren er voor All Together Now (RTL 4), De slimste mens (KRO-NCRV), Even tot hier (BNNVARA) en Oogappels (BNNVARA). De vijf wildcards werden uitgedeeld aan programma’s die de kwalificatierondes net niet doorstonden, maar die naar mening van de redactie eigenlijk wel een nominatie verdienen. In totaal strijden 25 programma’s om de prijs. Vanaf 20 augustus kan er vier weken lang gestemd worden op de shows.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Veronica Superguide | Beeld: Still