Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Voorproefje van de nieuwe ‘Boer zoekt Vrouw’-aflevering: Maud teleurgesteld in Evert

Voorproefje van de nieuwe ‘Boer zoekt Vrouw’-aflevering: Maud teleurgesteld in Evert

Voorproefje van de nieuwe ‘Boer zoekt Vrouw’-aflevering: Maud teleurgesteld in Evert

Aankomende zondag verwachten we weer een nieuwe aflevering van Boer zoekt Vrouw. Via Instagram deelt het programma alvast een voorproefje van de aflevering. We zien daarin Maud die Evert aanspreekt over haar gevoelens. Maud is namelijk teleurgesteld en verdrietig.

Teleurgesteld en verdrietig

Afgelopen zondag verliet Cora de boerderij van Evert, waarop Nans en Maud met zijn tweeën overbleven. Het is dan ook niet gek dat beiden steeds meer gevoelens ontwikkelen voor de stille en soms ietwat lompe boer.  In de video die het programma deelt op Instagram zien we dat Maud het steeds lastiger begint te vinden, helemaal wanneer ze opmerkt dat Evert toenadering zoekt naar Nans. “Ik heb vandaag een teleurstelling gehad. Ik ga gewoon open zijn”, zegt ze.

Ze vervolgt dat het haar niet onopgemerkt was gebleven dat Evert een arm om Nans heensloeg. “Dat vond ik zo lief en mooi, echt schattig. Maar dan voel ik gewoon: oh dat doet zeer. Daar was ik teleurgesteld door.” Daarna benadrukt ze nog dat ze niet jaloers is en dat ze ziet dat Evert ook veel naar Nans kijkt. “Ik ben dan teleurgesteld, verdrietig, dat soort dingen.”

Evert weet zichtbaar niet zo goed wat hij moet zeggen en houdt het bij: “Dat is eerlijk, dat is goed.” Daarop zien we Maud alleen voor de camera. “Nou ik dacht, ik ga het gewoon zeggen, waarom niet? Dit houdt me heel erg bezig. Nans de hele tijd neuriënd om me heen.” Dat Mauds gevoelens voor Evert aanwezig zijn, is inmiddels wel duidelijk.

Lees ook
Mening over BzV-Maud volledig omgeslagen: ‘Hoe vervelend ik Maud eerst vond, wat een schat vind ik haar nu’

Kijkers zijn #teammaud

Veel mensen reageren meelevend richting Maud en vinden het knap hoe ze zich openstelt. “Hoe dapper en kwetsbaar, haar openheid. Ze legt echt haar gevoel op tafel. Zijn maar weinig mensen die haar dit nadoen. Go Maud!” reageert een kijker. Een ander reageert “You go Maud! trek hem naar open, jij kan dat! Je bent goud, écht!”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: KRO-NCRV