Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Eindelijk maakt Evert zijn keuze bij ‘Boer zoekt Vrouw’: ‘Niemand had dit verwacht’

Eindelijk maakt Evert zijn keuze bij ‘Boer zoekt Vrouw’: ‘Niemand had dit verwacht’

Eindelijk maakt Evert zijn keuze bij ‘Boer zoekt Vrouw’: ‘Niemand had dit verwacht’

Gisteravond was het zover, het officiële keuzemoment voor Evert en Janine in Boer zoekt Vrouw. Met wie willen de boer en boerin op citytrip? Het was weer flink smullen deze aflevering. Na een spannend keuzemoment verlieten twee logees de boerderij en bleven de boeren over met de uitverkorenen die ze meenamen op een romantisch tripje. 

Mauds droom komt uit

Voor Maud was het feest, boer Evert koos namelijk voor haar. Dat betekende dat Nans de boerderij moest verlaten. Mauds geluk kon niet op. “Ik wist het al meteen, de eerste keer dat ik je zag”, waren haar woorden voor Evert.

Ondanks dat Maud en Evert na al die tijd eindelijk alleen waren, hield Evert het bij drie degelijke kussen op de wang. “Het hoeft niet zo hoor”, reageerde Maud daarop, waarbij ze hem een flinke pakkerd op zijn mond gaf. “Zó mag dat nu. Als je dat leuk vindt, maar daar komen we wel uit.” Waarop de altijd nuchtere Evert reageerde: “Dat lukt vast wel.”

Sander of Christiaan

Ook boerin Janine stond voor een lastige keuze, Christiaan of Sander. Aan Yvon vertelt ze dat ze voor geen van beiden nog iets voelt en dat ze bang is iemand te kwetsen. Uiteindelijk kiest ze voor Sander, waardoor Christiaan het toneel moet verlaten. Op de Boer zoekt Vrouw-site blikt Christiaan terug op zijn deelname. “Ik heb me niet anders voorgedaan dan ik ben. Maar aan de ene kant denk je, had ik maar meer van mezelf laten zien.”

Lees ook
Boer Rob zorgt wederom voor een hilarische ‘Boer zoekt Vrouw’-aflevering

Citytrip

Hans en Annette gaan als eerste op citytrip. De twee gaan naar Ierland, waar ze samen een fietstocht maken en op een bankje aan het water genieten van een Zeeuwse Bolus. Annette heeft het flink te pakken: “Nu merk ik pas wat ik al die jaren gemist heb”, zegt ze tegen Hans. De twee blijken, ondanks alles, toch een perfecte match.

Ook boer Rob is op citytrip met Wendy, al zetten veel mensen hun vraagtekens bij dit koppel. De kusjes lijken nogal geforceerd. De twee vertrekken naar Frankrijk, waar Wendy, tegen alle verwachtingen in, vraagt om twee aparte hotelkamers. Geen wilde nacht voor Rob dus.

Als laatst hebben we nog boer Jouke, die samen met Karlijn is vertrokken naar Kopenhagen. Bij aankomst in het hotel wordt de bed indeling besproken, maar of er veel geslapen zal worden is nog maar de vraag. “Nu begint het pas echt”, zegt Jouke. En zo is het.

Reacties

Dit is wat Twitterend Nederland te zeggen had over de nieuwste aflevering.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: AD.nl, RTL Nieuws | Beeld: KRO-NCRV