Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Déze Boer Zoekt Vrouw boerin doet mee aan Expeditie Robinson!

Déze Boer Zoekt Vrouw boerin doet mee aan Expeditie Robinson!

Déze Boer Zoekt Vrouw boerin doet mee aan Expeditie Robinson!

Alle deelnemende kandidaten van het nieuwe seizoen van televisieprogramma Expeditie Robinson zijn bijna bekend. En nu is er alweer een naam van een deelnemer het internet op geslingerd, en de persoon in kwestie hadden we niet helemaal zien aankomen. Niemand minder dan boerin Bertie doet namelijk mee aan de tropische afvalrace!

Gelukkig in de liefde
Boerin Bertie, die bekend werd door haar deelname aan Boer Zoekt Vrouw afgelopen jaar, zal hiervoor haar geliefde Esther op het platteland moeten achterlaten. Tijdens haar deelname aan het programma Boer Zoekt Vrouw, ontving de boerin 175 brieven. Uit al die brieven sprong er een kandidate uit, en dat was Esther. Zij en Esther zijn nog altijd gelukkig in de liefde, want niet lang geleden werd er bekend gemaakt dat ze zijn gaan samenwonen op het platteland.

Op expeditie
De andere deelnemers aan Expeditie Robinson die al bekend zijn gemaakt, zijn: rapper Dio, Koos van Plateringen van Shownieuws, wereldkampioen kitesurfen Jalou Langeree en voormalig wielrenner Thomas Dekker. Daarnaast weten we ook al dat actrice Elle van Rijn, model Chloe Leenheer, vlogger Anna Nooshin, presentator Lex Uiting en Miss Nederland Jessie Jazz Vuijks, ex GTST-ster Bartho Braat en actrice Gaby Blaaser mee zullen doen aan de spannende afvalrace op het tropische eiland. We can’t wait!

Bron: Grazia, RTL, Telegraaf

Lees ook: