Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Boer Rob zorgt wederom voor een hilarische ‘Boer zoekt Vrouw’-aflevering

Boer Rob zorgt wederom voor een hilarische ‘Boer zoekt Vrouw’-aflevering

Boer Rob zorgt wederom voor een hilarische ‘Boer zoekt Vrouw’-aflevering

Tijdens de afgelopen aflevering van Boer zoekt Vrouw was het keuzemoment daar voor veel boeren. De keuze voor Hans was niet breed. Hij versprak zich bij het keuzemoment. Ook boer Rob zorgde opnieuw voor veel hilariteit bij de kijkers.

Gevoelens voor Wendy

Rob probeert indruk te maken op zijn dames door middel van een dansje op de muziek van Snollebollekes. Wendy heeft het wauw-effect echter nog niet. “Wel het wauw-effect gewoon omdat het gezellig en leuk is, maar niet het ‘wauw’ van ‘ik zal hem bespringen’.” Rob maakt even later zelf de beslissing om aan Wendy te vertellen wat zijn gevoelens voor haar zijn. Zij geeft steeds aan dat ze twijfels heeft over boer Rob. Echter heeft hij zijn keuze al gemaakt. “Ik zoek niet de makkelijkste weg, ik zoek waar ik echt de meeste vlinders mee heb en dat ben jij. Dat is ook geen gemakkelijke keuze, maar ik ben niet iemand die de gemakkelijke weg kiest. Ik ga wel de uitdaging aan.”

Het keuzemoment

Wendy heeft zijn hart veroverd en wederom komt er weer een kusje bij kijken. Boer Rob geeft aan de het keuzemoment niet gaat plaatsvinden, omdat hij al een keuze heeft gemaakt. De dansjes van de boer hebben voor veel hilariteit gezorgd bij de kijkers en daardoor ook op Twitter. Maar die dansjes hebben echter geen invloed gehad op de mening van de kijkers over boer Rob. “Lopen klefkoppen met iemand die niet eens verliefd is terwijl je gedumpte dame nog rond loopt. Rob je snapt het niet helemaal. Iets met respect.”

Lees ook
Gelukkig in de liefde: hoe gaat het nu met boer Jos uit Boer zoekt Vrouw?

De kijkers

De kijkers van het programma laten van zich horen op Twitter.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: KRO-NCRV, Linelle Deunk