Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Boer Rob uit zijn frustratie: ‘Die berichten zijn zo negatief, het was bij de konijnen af’

Boer Rob uit zijn frustratie: ‘Die berichten zijn zo negatief, het was bij de konijnen af’

Boer Rob uit zijn frustratie: ‘Die berichten zijn zo negatief, het was bij de konijnen af’

Er zit boer Rob uit Boer zoekt Vrouw iets niet helemaal lekker. In een gesprek met het AD spreekt hij zich uit over alle kritiek die hij over zich heen heeft gehad na zijn deelname aan het programma. En hij is het er niet mee eens. 

‘Ranzige Rob’

Rob is het niet eens met hoe de programmamakers hem hebben neergezet. “Ze knippen en plakken toch typetjes aan elkaar. Rob moest op een of andere manier negatief worden, ze wilden er een geile Geert van maken of zo,” vertelt hij. Dat is volgens hem dan ook de reden van alle nare reacties.

Op Twitter kreeg hij bijvoorbeeld de bijnaam ‘ranzige Rob’. Rob wil dan ook even ophelderen dat hij niet is zoals hij is neergezet. “Ik ben eigenlijk een normaal iemand die soms misschien wel lekker prettig gestoord is, maar niet zo overdreven als dat ze opgeteld in het programma hebben neergezet,” vertelt de boer.

Rob is gewoon een beetje onhandig met vrouwen, maar absoluut geen viezerik, zegt hij zelf. Die onhandigheid is voor de boer dan ook een onzeker punt. De oorzaak daarvan ligt volgens hem bij zijn vorige relaties. “Mijn grote valkuil is dat ik veel te veel moeite doe om een ander te overtuigen wie ik ben. Dat is toch mijn onzekerheid in de liefde. Ik heb heel veel meegemaakt met relaties en dat maakt je niet sterker in het zelfvertrouwen.”

Vervelende reacties

Rob valt niet alleen over de manier waarop hij in het programma is neergezet, maar vooral over de reacties daarop. “Die berichten zijn zó negatief. Het was bij de konijnen af.” Er zijn een aantal reacties die Rob bij zijn gebleven. “Dat ze zelfs schrijven: ‘het is bijna #metoo wat die Rob doet’, dat kan ik niet begrijpen.”

Ook herinnert hij zich een opmerking van Angela de Jong. Zo schreef zij dat de vrouwen maar heel snel weg moesten rennen van Rob. Dat maakte de boer best kwaad.

Lees ook
Margriet uit ‘Boer zoekt Vrouw’ toch gelukkig in de liefde: ‘Ik ben de grote winnaar’

Genoeg aandacht

Rob was de enige boer die dit jaar alleen naar de reünie kwam. Met Wendy werd het niks, zo vertelt hij in de laatste aflevering. Hij was ‘smoorverliefd’ op haar, maar zij simpelweg niet op hem. Toch hoeft Rob zich geen zorgen te maken, in aandacht ontbreekt het hem aan niets. “Ik krijg wel heel veel reacties van vrouwen.”

En die kwamen niet alleen na het programma, maar ook tijdens de uitzendingen. “Ik heb tijdens de uitzendingen ook veel Instagram-verzoeken en brieven gehad met als strekking: stap uit het programma en ik wil met je verder.” Ook na de laatste uitzending waren vrouwen nog niet klaar met Rob, “er zijn zeker nog 25 vrouwen die zich hebben gemeld.”

Rob gelooft in ieder geval nog altijd in de liefde, zo vertelt hij in het programma. En dat zal ook bij hem vast wel goed komen met zoveel aandacht.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: KRO-NCRV