Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Van vredige scheidingen tot dramatische break-ups: déze BN’ers gingen uit elkaar in 2020

Van vredige scheidingen tot dramatische break-ups: déze BN’ers gingen uit elkaar in 2020

Van vredige scheidingen tot dramatische break-ups: déze BN’ers gingen uit elkaar in 2020

Er zijn een hoop nieuwe liefdes ontstaan dit jaar, maar daarentegen zijn er ook veel BN’er-relaties op de klippen gelopen. Van vriendschappelijke scheidingen tot dramatische break-ups: dít waren alle liefdesbreuken van 2020.

Marco Borsato & Leontine Ruiters

De breuk der breuken was toch wel die van Marco en Leontine Borsato. Het ging al een tijdje rond dat hun huwelijk niet meer te redden was, maar toen de kogel daadwerkelijk door de kerk was, was het hele land in shock. Met name het eerder opgebiechte slippertje van Marco, die de lakens deelde met pianiste Iris Hond, zorgde voor een hoop gerommel in het huwelijk. Toch leek het erop dat zij hem de misstap vergeven had, maar de schade bleek onherstelbaar. Marco plaatste op social media over de breuk: “Na een huwelijk van meer dan twintig jaar hebben we met pijn in onze harten besloten om uit elkaar te gaan. We zijn dankbaar voor de mooie jaren die ons samen zijn gegeven. We vragen iedereen om ons en de kinderen rust en privacy te geven om dit te kunnen verwerken.”

Lees ook
Milou reageert op breuk met Bastiaan na ‘BZV’-kerstspecial én negatieve reacties: ‘Niet mijn keuze’

Geraldine Kemper & Paul

In januari besloten Geraldine Kemper en haar vriend Paul na vijf jaar niet langer samen verder te gaan. Geraldine en Paul stonden erom bekend niet samen op de rode lopers te verschijnen. Ook spreekt de presentatrice weinig over haar privéleven met de media. Toevallig lijkt ze maandag overigens te hebben onthuld weer gelukkig in de liefde te zijn en wel met een vrouw deze keer.

Rapper Boef & Selma Omari

Sofiane Boussaadia, beter bekend als rapper Boef, is niet langer samen met zijn verloofde, vlogger Selma Omari. In januari deelde Omari het nieuws via haar Instagram Stories. “Sinds iedereen het zich afvraagt, ik ben inderdaad vrijgezel”, aldus Omari. De rapper en de vlogger waren ongeveer een jaar samen en in 2019 vroeg Sofiane zijn vriendin ten huwelijk, iets wat te zien was in zijn openhartige Videoland-docu.

André Hazes en Bridget Maasland

‘Brazes’ was net geen honderd dagen het gesprek van de dag: de relatie tussen André en Bridget eindigde plotseling na een vakantie op Curacao, waar ook André’s toenmalige ex Monique Westenberg ook was. Inmiddels heeft André de liefde weer teruggevonden bij Monique en zijn ze zelfs verloofd!

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Story Nederland (@storynl)

Estelle Cruijff & Morad Izemrane

Het had voor Estelle Cruijff het jaar van de liefde moeten worden. Toch strandde haar veelbelovende romance met Morad in maart. Estelle sprak nuchter tegen Story: “Nou weet je, ik ben er eerlijk gezegd vrij rustig onder. Het is gewoon wel goed zo.” Estelle maakt zich waarschijnlijk momenteel druk over andere dingen dan het vinden van een nieuwe liefde: ze dreigt haar huis kwijt te raken door een torenhoge schuld.

Ferry Doedens & Raphael Perachi Vieira

Sinds april gaat Ferry Doedens weer als vrijgezel door het leven. De GTST-acteur en zijn vriend Raphael Perachi Vieira hebben een punt achter hun relatie gezet. De acteur en Raphael staan nog wel op goede voet met elkaar. Ook met een eerdere ex Nuno Azevedo is Ferry altijd goed bevriend gebleven.

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Story Nederland (@storynl)

Rachel Hazes & Mike

Begin Februari onthulde Rachel Hazes dolverliefd te zijn, maar in juni was haar relatie met ondernemer Mike alweer beëindigd. Na de aankondiging aan Story volgde er een bericht op Instagram waarin ze haar volgers liet weten dat ze als vrienden uit elkaar gingen. Later liep het toch iets anders. Zo vertelde Rachel: “Het is een weloverwogen beslissing geweest en dan moet je door, hoe hard dat ook klinkt. We hebben geen contact meer. Daar heb ik ook geen behoefte aan.” Meteen na de breuk meldden zich twee ex-vriendinnen van Mike bij Story, die claimden door Mike te zijn opgelicht nog grote sommen geld van hem tegoed te hebben. Was die kant van Mike mogelijk ook de reden dat Rachel afhaakte? “Laat ik het voorzichtig zeggen: ik hoef hem nóóit meer te zien. Daarvoor staat er bij mij te veel op het spel.”

Rico Verhoeven & Jacky Duchenne

In februari maakten Rico en Jacky bekend na dertien jaar een punt achter hun relatie te zetten. De twee gaven zelf aan uit elkaar gegroeid te zijn. Al gauw volgden er geruchten dat Yolanthe Cabau iets met de breuk te maken had, nadat Jacky op een Instagramfilmpje van haar reageerde. In het filmpje liet Cabau de bloemen zien die op de herdenkingsplek van haar overleden vader staan, waarop Duchenne insinueerde dat de rozen (een bos van € 800,-) afkomstig waren van Verhoeven en voor Valentijnsdag verstuurd waren. Ze noemde dit later een “impulsief foutje”. Na een korte reactie van Rico (“Ik stuur regelmatig attenties, zoals een bloemetje, merchandise of een gesigneerd boek, en deze comment was niet op z’n plaats”) schreef Jacky in een post op haar eigen Instagramaccount een rectificatie – duidelijk op vriendelijk verzoek van haar kersverse ex. “Emoties vliegen alle kanten op. Pijn, verdriet, angst en hoop. Ik reageerde niet goed op de verzonden Valentijnsbloemen.”

Dirk Kuyt & Gertrude Kuyt

In juni maakte Dirk Kuyt bekend te gaan scheiden van zijn vrouw Gertrude. De twee waren jeugdliefdes van elkaar en waren al 22 jaar samen. Een eenduidige reden voor de breuk met Gertrude, noemde de voormalig Oranje-held niet. “Het vuur van de relatie doofde”, stelde hij. Pal na de breuk ontstonden er al geruchten over een nieuwe liefde, een politica, wat de vermeende nieuwe vriendin van de ex-voetballer talloze haatreacties opleverde.

Pierre van Hooijdonk & Corine Wielaard

Nadat Dirk Kuyt in juni de scheiding bekendmaakte tussen hem en zijn vrouw Gertrude, was ook de jarenlange relatie van oud-voetballer Pierre van Hooijdonk en zijn partner Corine Wielaard voorbij. Het koppel heeft lang geprobeerd hun relatiecrisis te overwinnen, maar helaas is dat niet gelukt. Zo vertelde Pierre aan Story: “Er is geen ander in het spel, maar de koek was op na een relatie van dertig jaar.”

Sabia Boulahrouz & Iman Saber Gorgan

De relatie tussen Sabia Boulahrouz en Iman Saber Gorgan heeft één jaar geduurd. Ze werden voor het eerst april 2019 met z’n tweeën gezien in een restaurant. Dat het erg gezellig was, bleek wel: de beste man kreeg zelfs een lapdance van Boulahrouz. Niet lang daarna bevestigde Sabia, ooit getrouwd met oud-voetballer Khalid Boulahrouz, inderdaad de relatie. Na de breuk legde Sabia uit aan de Duitse krant Bild: “Op elk potje past een dekseltje. In dit geval was dit niet het passende dekseltje.”

Peter Jan Rens & Virginia van Eck

Drie jaar nadat Peter Jan Rens (70) en Virginia van Eck (27) trouwden, kwam hun huwelijk dit voorjaar tot een einde. Virginia, die zeven jaar een turbulente relatie had met de oud-presentator met wie ze twee kinderen kreeg, liet via Facebook weten dat ze als goede vrienden uit elkaar zijn gegaan. Later bleek dat het huwelijk was stuk gelopen doordat Virginia verliefd was geworden op een ander, net als Geraldine op een vrouw.

Famke Louise & Trè Samuels

Ook de relatie tussen Famke Louise en Australische rapper Trè Samuels is dit jaar gestrand. De relatie heeft drie maanden geduurd. De reden van de breuk? Trè zou niet goed tegen het succes van de zangeres hebben gekund. Volgens de contactpersoon van Famke zou hij haar groeiende roem ‘vermoeiend’ hebben gevonden en vond hij de enorme media-aandacht ‘erg intens’. Het is dan ook de rapper die het om deze redenen uit heeft gemaakt. Van overspel zou geen sprake zijn. Famke Louise was in 2020 veel in het nieuws, onder meer vanwege haar openhartige Videoland-docu en haar #ikdoenietmeermee-optreden in Jinek.

Nicolette Kluijver & Joost Staudt

Toen Nicolette Kluijver de diagnose longkanker kreeg, had dat vanzelfsprekend een enorme impact – ook op haar huwelijk met plastisch chirurg Joost Staudt. Ze hebben geprobeerd om samen te blijven, maar dat is helaas niet gelukt. “We zijn elkaar gewoon kwijtgeraakt”, aldus Nicolette eerder over de breuk. Ondanks alle emoties deden de twee er echter alles aan om de scheiding in goede harmonie te regelen, wat hen veel lof van Nicolette’s volgers opleverde.

Glennis Grace & Lévy Simon

Na drie jaar is ook de relatie van Glennis Grace gestrand. In november vertelde ze bij Jinek dat ze het er nog steeds moeilijk mee heeft. “Het gaat wel weer de goede kant op”, zei de zangeres. “Maar ik ben doodziek ervan geweest en dat ben ik bij tijd en wijle nog steeds. We hadden wel iets heel moois. Ik blijf altijd wel een zwak voor hem hebben.”

Dionne Stax & Sytse Oudkerk

Dat haar relatie met Sytse Oudkerk op de klippen liep, bezorgde Dionne Stax een gebroken hart. De twee, die samenwoonden, gingen volgens de presentatrice als vrienden uit elkaar. “We hebben ook geen ruzie”, vertelt Dionne in JAN. “Maar als je samen ontdekt dat er toch geen toekomst is, terwijl je dat alle twee heel erg had gehoopt, is dat ontzettend verdrietig.”

Fajah Lourens & Daan van Dijk

De knipperlicht relatie tussen Fajah Lourens en Daan van Dijk is sinds december definitief voorbij. Begin mei brak Fajah al eerder met Daan. ‘Voor mijn gevoel was het niet definitief,’ vertelde de fitnessgoeroe aan Story. “En dat klopte ook wel. Want we zijn daarna weer bij elkaar gekomen om onze relatie toch een kans te geven. Want ik geef niet zo makkelijk op. Ik moet wel het idee hebben dat ik alles geprobeerd heb.” Maar het mocht niet baten. “Twee maanden geleden is het alsnog misgegaan. Het is niet anders. Als single ga ik de kerstdagen in.”

Samantha de Jong en Gerrit Meerts

Ook barstte eind dit jaar de bom tussen Samantha ‘Barbie’ de Jong en haar Gerrit, die verloofd waren en in november ouders werden van ‘hun’ eerste kindje. Dat wil zeggen: het door Gerrit erkende kindje, want vorige week onthulde Gerrit altijd al geweten te hebben niet de biologische vader van Djemino te zijn. Barbie beschuldigde Gerrit van huiselijk geweld, hij beweert dat zij ondanks zijn tomeloze inzet weer terug in haar oude gedrag is gevallen. Voor Gerrit waren de hevige beschuldigingen de druppel. “Ik heb haar zoontje erkend als mijn kind, maar dat ga ik intrekken en ik dien ook een verzoek in dat hij een andere voornaam moet krijgen. De naam Djemino hoort bij onze familie, het is de naam van mijn overleden kleinzoon. Ik wil dat hij een andere voor- en achternaam krijgt.”

Lees ook
Gerrit geeft interview na explosieve relatiebreuk met Samantha de Jong: ‘Ik wist al dat ik niet de vader was’

Boer zoekt Vrouw

Ook regende het Boer zoekt Vrouw-breuken in 2020. Boer Jan zag zijn relatie stranden met Nienke. Hij gaf destijds aan: “Nienke wil graag stappen zetten, heeft een kinderwens, en ik merk dat ik daar terughoudender in ben. Ik gun dit Nienke heel erg en daarom denk ik dat het beter is om uit elkaar te gaan.” Ook voor Annemiek wist Cupido niet raak te schieten. De brunette ging nog op liefdesvakantie met haar vriend Charlie, maar bij thuiskomst hebben ze toch besloten om een punt achter hun relatie te zetten. Na de kerstspecial van het populaire programma afgelopen weekend blijkt dat óók Bastiaan en Milou een punt achter hun relatie hebben gezet. “Ik had er voor willen vechten, maar ik kan niemand dwingen om hetzelfde te doen. Het was niet mijn keuze.”, heeft Milou maandag onthuld op sociale media.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Story Nederland (@storynl)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress