Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > BLØF-zanger Paskal Jakobsen over Marco Borsato-zaak: ‘Die man zijn carrière is zo naar de klote’

BLØF-zanger Paskal Jakobsen over Marco Borsato-zaak: ‘Die man zijn carrière is zo naar de klote’

BLØF-zanger Paskal Jakobsen over Marco Borsato-zaak: ‘Die man zijn carrière is zo naar de klote’

Vrijdagavond werden verschillende aantijgingen over grensoverschrijdend gedrag besproken bij BEAU. BLØF-zanger Paskal Jakobsen (48) deelde zijn mening over de beschuldigingen rondom Marco Borsato (55). Door zijn uitspraken kan de BLØF-zanger rekenen op flink wat kritiek op social media, maar hij krijgt ook bijval van enkele twitteraars.

Italiaanse achtergrond

Paskal Jakobsen begint: “Als het waar is dat hij aan meisjes heeft gezeten die dat op dat moment echt niet wilden, jonge meisjes, alles wat er over hem gezegd is. Dan is dat alleen maar heel erg af te keuren.”

Toch wil Pascal ook de andere kant benoemen. “Ik wil het toch zeggen. Het kan zo zijn, ik zeg niet dat het zo is. Dat zijn Italiaanse achtergrond en zijn warmte… Hij gaf mij ook een knuffel, hij gaf mijn vrouw ook altijd een knuffel.”

De tekst gaat verder onder de post.

Oordeel

Er gaat een video rond op TikTok waar Marco te zien is met een meisje bij The Voice, waarin Marco het meisje veelvuldig knuffelt en omhelst. Ook Paskal heeft die video gezien. “Mijn kind zit naast me en zei: ‘Maar pap, dat meisje vindt het toch helemaal niet erg.’ Dat zegt mijn zoon van tien over die setting”, aldus Paskal.

Paskal vindt het heftig dat zijn collega Marco zo door het slijk gehaald wordt, terwijl het nog niet bewezen is dat hij grensoverschrijdend gedrag heeft vertoond. “Ik heb er geen oordeel over. Maar waar ik wel een oordeel over heb, is het keiharde oordelen terwijl het nooit bewezen is. Die man zijn carrière is natuurlijk zo naar de klote. Mijn maag draait daar echt van om.”

De tekst gaat verder onder de post.

@strijdervrijheid

Duidelijke beelden dat #marcoborsato hier te ver gaat met aanrakingen bij jonge meisjes #marco

♬ origineel geluid – strijdervrijheid

Lees ook
Directeur voetbalzaken Marc Overmars weg bij Ajax na grensoverschrijdende berichten

Voorzichtig

Paskal benoemt dat hij zich probeert te nuanceren, zo voorzichtig als mogelijk. “Als het wel waar is en er zijn mensen beschadigd, er zijn kinderen beschadigd, is dat het meest verwerpelijke wat ik me voor kan stellen.”

De zanger voert gesprekken met zijn kinderen over grensoverschrijdend gedrag. Hij leert zijn kinderen om toestemming te vragen bij intimiteiten. “Misschien zijn we daar nu even beland, dat we heel voorzichtig moeten zijn. Er is geen ruimte voor spontaniteit op dat gebied.” Sommige kijkers zijn het eens met deze nuance van Paskal.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Metro | Beeld: BrunoPress