Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Blake Lively en Johnny Depp geven emotionele speech tijdens de People’s Choice Awards 2017

Blake Lively en Johnny Depp geven emotionele speech tijdens de People’s Choice Awards 2017

Blake Lively en Johnny Depp geven emotionele speech tijdens de People’s Choice Awards 2017

Gisterenavond kwam bekend Hollywood weer samen voor de uitreiking van de People’s Choice Awards 2017 in het Nokia Theatre in Los Angeles. Het verschil met andere awardshows is dat deze keer het Amerikaanse publiek zelf mocht stemmen voor hun favoriete artiesten en acteurs en er geen officiële jury aan te pas kwam. Dit zorgde voor enkele emotionele speeches van onder andere Blake Lively en Johnny Depp.

Voor Blake Lively was haar overwinning nog een tikkeltje specialer, want de 29-jarige actrice won gisterenavond haar allereerste People’s Choice Award voor ‘Beste Actrice‘ voor haar rol in de avontuurlijke thriller ‘The Shallows‘. Hiermee liet ze grote namen zoals Emily BluntJulia Roberts, Amy Adams en Meryl Streep achter zich. “Bedankt! Dit overtreft mijn stoutste dromen”, begon de blonde actrice haar speech. “Mijn mama heeft me als kind altijd geleerd dat je je nooit mag laten beperken. Laat niemand je ooit wijsmaken dat je iets niet kan. En wij willen ook jullie verhalen horen. Of het nu via sociale media is of jullie iPhone: vertel jullie verhalen, jullie moeten gehoord worden”, riep Lively op.

Op het einde van haar speech, richtte de actrice zich ook nog naar haar echtgenoot Ryan Reynolds die ‘alles voor haar betekent’. Wanneer het publiek luid begon te juichen en te applaudisseren, voegde Blake nog snel toe: “Jullie mogen ‘m niet hebben, hij is van mij’ Bedankt!”. Zó schattig!

Favoriet filmicoon

Ook Johnny Depp viel gisteren in de prijzen, want de acteur mocht de People’s Choice Award voor ‘Favoriete Filmicoon‘ in ontvangst nemen. De 53-jarige acteur heeft een moeilijk jaar achter de rug – lees: de scheiding met actrice Amber Heard, die hem beschuldigde van huiselijk geweld – en was dus zichtbaar geëmotioneerd dat het publiek op hem had gestemd. Er is maar één reden waarom ik hier vandaag sta, en dat zijn jullie“, begon Depp zijn dankwoord. “Bedankt aan de mensen die mij altijd zijn blijven steunen, in goede en slechte tijden. Jullie hebben geen idee hoe hard ik jullie steun apprecieer.”

Record voor Ellen Degeneres

De grote ster van de avond was echter tv-host Ellen Degeneres, die in de bloemetjes werd gezet als recordhouder van de meeste People’s Choice Awards-beeldjes. De 58-jarige presentatrice won gisterenavond opnieuw drie awards, waaronder die voor beste stem in een animatiefilm (Finding Dory), wat haar totaal brengt op maar liefst 20! overwinningen. Ellen is duidelijk heel geliefd bij het publiek en werd door Justin Timberlake zelfs aangekondigd als “één van de liefste mensen ter wereld”.