Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Babynieuws: rapper Bizzey voor de tweede keer vader geworden

Babynieuws: rapper Bizzey voor de tweede keer vader geworden

Babynieuws: rapper Bizzey voor de tweede keer vader geworden

Beschuit met roze muisjes in huize Bizzey! De 37-jarige rapper is vrijdagochtend voor de tweede keer vader geworden van een dochtertje. Het kindje kwam vrijdag al ter wereld, maar de rapper deelt het heugelijke nieuws nu pas via zijn Instagram. 

Gezond

Het meisje kwam vrijdag ‘helemaal gezond’ ter wereld, zo laat Bizzey weten. “Wij zijn gezegend met dit engeltje en ze is helemaal gezond vrijdag ochtend bij ons gekomen.” Het meisje kreeg de naam Four-Juno. “Welkom Four-Juno Roelandschap. We zullen je alle liefde en bescherming geven die we in ons hebben.❤️” 

De reacties onder de foto zijn hartverwarmend. Onder andere Nienke Plas reageert: “💕 Ahhh kleine baby meid is er! Genietse & gefeliciteerd💋” Ook volgen er reacties van Najib Amhali, Donny Roelvink, Juultje Tieleman en Bram Krikke.

Grote broer

Op 1 januari maakte Bizzey bekend dat hij en zijn vrouw Renee opnieuw in verwachting waren van een kleintje. Op Instagram deelde hij toen een reeks foto’s van een plaatje van de echo en zijn zwangere partner. Het stel had al een zoontje, genaamd November, die nu dus grote broer is geworden.

Lees ook
Zo lief: Bibi Breijman is bevallen van haar tweede kindje

Carrière

Leendert Roelandschap, ook wel bekend als Bizzey, is een Nederlandse rapper en dj. Hij scoorde al meerdere hits met nummers als Traag en Drup. Zijn muziek carrière begon in 2010 binnen de muziekgroep Yellow Claw, maar hij besloot in 2016 solo verder te gaan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Brooks (@bizzey)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: AD.nl, Instagram | Beeld: Brunopress