Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Prachtig plaatje: tante Birgit deelt foto van eerste ontmoeting met dochtertje zus Katja Schuurman

Prachtig plaatje: tante Birgit deelt foto van eerste ontmoeting met dochtertje zus Katja Schuurman

Prachtig plaatje: tante Birgit deelt foto van eerste ontmoeting met dochtertje zus Katja Schuurman

Sinds een paar dagen is Birgit Schuurman (43) de trotse tante van Coco Loulou, het pasgeboren dochtertje van haar zus Katja (45) en haar geliefde Freek van Noortwijk. De actrice kon uiteraard niet wachten om haar kersverse nichtje te ontmoeten en plaatst van dat bijzondere moment een prachtige foto op Instagram.

Birgit Schuurman en Coco Loulou

Op het kiekje is te zien hoe Birgit het meisje dicht tegen zich aan houdt. “Mijn lieve nichtje Coco is er”, schrijft het zusje van Katja erbij. “Ze is prachtig, net als haar mama! En papa.”

Mooi meisje

Met dat laatste zijn de volgers van Birgit het meer dan eens. “Oooo zo mooi!!!!!! Gefeliciteerd!!! Prachtige vrouwen”, reageert Lieke van Lexmond. “Van harte met weer zo’n knap familielid!”, vult een fan aan.

De tekst gaat verder onder de post.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Mijn lieve nichtje Coco is er… ze is prachtig, net als haar mama! En papa…;)

Een bericht gedeeld door Birgit Schuurman (@birgit.schuurman) op

Katja Schuurman bevallen

Na een niet al te gemakkelijke zwangerschap was het moment afgelopen zaterdag eindelijk daar voor Katja en haar geliefde Freek Noortwijk: hun dochter Coco Loulou werd geboren. “Ze is betoverend”, schreef de presentatrice bij een reeks gezinsfoto’s op Instagram. Aan Shownieuws liet de kersverse vader weten dat moeder en kind het goed maakten, maar wel ‘helemaal kapot’ te zijn na een heftige nacht zonder al te veel slaap.

Naam verklapt

De bijzondere naam van het meisje hadden Freek en Katja al een tijdje in gedachten. Sterker nog, al weken voordat Coco Loulou werd geboren, verklapte het stel (per ongeluk) al de naam van hun baby. De oplettende volgers van de presentatrice hadden dan ook al kunnen weten hoe de spruit zou gaan heten.

Lees ook
Per ongeluk weken geleden al verklapt: oplettende volger Katja Schuurman had babynaam al kunnen weten

Familie

Katja werd tien jaar geleden voor het eerst moeder, samen met acteur Thijs Römer kreeg ze dochter Sammie. Het acteurskoppel ging in 2015 na een huwelijk van acht jaar uit elkaar, maar bleven altijd goede vrienden. Halverwege 2015 viel Katja als een blok voor topchef Freek van Noortwijk. In juni 2019 gaven ze elkaar tijdens een sprookjesachtig huwelijk het jawoord. Afgelopen weekend werd hun liefde bekroond met een prachtige dochter, Coco Loulou.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ze is er! Om 6.02 uur is Coco Loulou geboren. Ze is betoverend..

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

Beeld: Brunopress, Instagram