Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Birgit Schuurman biedt excuses aan Marc-Marie Huijbregts na opmerking over zijn stem

Birgit Schuurman biedt excuses aan Marc-Marie Huijbregts na opmerking over zijn stem

Birgit Schuurman biedt excuses aan Marc-Marie Huijbregts na opmerking over zijn stem

Op Instagram heeft Birgit Schuurman (42) haar excuses aangeboden aan Marc-Marie Huijbregts (57). In een interview met LINDA. maakte zij een opmerking over zijn stem. Daarvoor zegt ze nu sorry in haar Instagram Stories.

Voice-shaming

In het interview met tijdschrift LINDA. zei Birgit dat ze het niet zo aantrekkelijk vindt als een man een stem heeft zoals die van Marc-Marie. In de podcast Marc-Marie & Aaf Vinden Iets reageerde Marc-Marie op de uitspraak van Birgit. Hij benoemde dat hij het soms gek vindt om een interview te lezen waar het ineens over hem gaat. “Dat vind ik superstom”, vertelt de cabaretier.

Hij noemt de uitspraak van Birgit ‘voice-shaming’. “Dat is helemaal niet leuk. Ik ken haar helemaal niet. Laat me gewoon uit je fucking leven, Birgit Schuurman. Het is goed met je”, aldus Marc-Marie in zijn podcast.

Lees ook
Felle kritiek op Angela de Jong na ‘bijzondere’ uitspraak over Piet Paulusma

Niet tof

Birgit heeft de reactie van Marc-Marie ook gehoord. Zondagavond schrijft ze een persoonlijk bericht aan hem. Ze moest even denken waar het ook alweer over ging, maar herinnerde zich later dat ze inderdaad zoiets gezegd heeft over zijn stem.

Ze beaamt dat het ‘niet tof’ is om zoiets dergelijks over iemand te zeggen. In haar Stories schrijft Birgit: “Niet sjiek om iemand af te vallen op een punt waar hij zelf niets aan kan doen. Dus mea culpa. Iedereen is anders en dat is maar goed ook. Het is een les die ik mijn zoon altijd leer en dan houd ik mezelf er niet aan. Ik beloof beterschap!”

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress