Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > André Hazes staat volledig achter comeback ‘gevallen’ ster Bilal Wahib: ‘Bilal is een baas’

André Hazes staat volledig achter comeback ‘gevallen’ ster Bilal Wahib: ‘Bilal is een baas’

André Hazes staat volledig achter comeback ‘gevallen’ ster Bilal Wahib: ‘Bilal is een baas’

Deze week staat de ‘gecancelde’ artiest Bilal Wahib voor het eerst sinds hij een minderjarige jongen ophitste om zijn geslachtsdeel te laten zien op Instagram, weer volop in de schijnwerpers. Hij staat in LINDA. met een openhartig interview en brengt vandaag eindelijk weer nieuwe muziek uit. Bilal wil zijn leven weer oppakken, maar de vraag is: wordt dan hem gegund? Wie in ieder geval vierkant achter zijn comeback staat, is collega-artiest André Hazes.

Nieuwe muziek

De zanger durft zich uit te spreken over de rapper Bilal Wahib, voor wie hij niets dan lof heeft. “Bilal is een baas”, schrijft Hazes op Instagram over Bilal, die vrijdag voor het eerst sinds de omstreden video een single naar buiten brengt, het nummer Paranoia. Een aangepaste versie van zijn debuutalbum, dat voor het incident in maart eigenlijk al bijna af was, ligt ook op de plank.

Comeback x 2

André deelde zijn mening onder een Instagrampost van Ronnie Flex, die met de dochter van Ronald de Boer zijn tweede kindje verwacht. Ronnie deelde een foto van zichzelf met Bilal tijdens zijn ‘luisterfeestje’ in een metro, omdat niet alleen Bilal, maar ook Ronnie afgelopen nacht een nieuw nummer lanceerde. “#Comeback2x”, aldus Ronnie bij de foto, waaronder ook rapper Kraantje Pappie positief reageert.

Lees ook
Bilal Wahib geeft openhartig interview: ‘Lastig dat ik geen contact mag hebben met de jongen’

Insta-ban

De Tigers-zanger en Mocro Maffia-acteur is weinig te zien op Instagram, omdat de artiest na het incident in maart permanent is verbannen van het platform. “Dat vind ik nog steeds heel fucked up”, vertelde Wahib daarover tegen RTL Boulevard. Inmiddels heeft hij zijn focus verlegd naar TikTok, waar hij geregeld dansend te zien is.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door NORI (@ronnieflex)

Bilal’s nieuwe single:

Bron: ANP | Beeld: ANP