Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Ex-verloofde deelt eerbetoon aan Naya Rivera: ‘Je bent een heldin’

Ex-verloofde deelt eerbetoon aan Naya Rivera: ‘Je bent een heldin’

Ex-verloofde deelt eerbetoon aan Naya Rivera: ‘Je bent een heldin’

Rapper Big Sean, die in 2013 kort verloofd was met de overleden actrice Naya Rivera, heeft op Instagram een eerbetoon aan haar gedeeld. De rapper sprak zich nog niet eerder uit over de onverwachtse dood van de Glee-actrice.

Naya Rivera en Big Sean

Bij een foto van Naya schrijft de rapper “Rust in vrede Naya. Dankjewel dat je ons hebt gezegend met je talent en je aanwezigheid.”

Heldin

“Je bent een heldin”, vervolgt Sean Michael Leonard Anderson – zoals de artiest echt heet – zijn post. “Niet alleen omdat je je zoon hebt gered, maar ook omdat je barrières hebt gebroken voor veel mensen, die zich hierdoor zelfverzekerder voelden en voor zichzelf op durfden te komen. Ik koester alles dat we hebben meegemaakt, omdat het me een wijzer en beter persoon heeft gemaakt. Ik ben nu in rouw en in shock. Ik kan nog niet geloven dat dit echt is gebeurd.”

Verloving

De actrice en de rapper verloofden zich in 2013, nadat ze elkaar zes maanden kenden. Na vijf maanden besloot het koppel hun relatie te verbreken.

Lees ook
Ex-man en vader van zoontje verdronken Naya Rivera bevindt zich in ‘regelrechte nachtmerrie’

Turbulente relatie

In september 2015 kreeg Rivera zoon Josey met acteur Ryan Dorsey. De relatie tussen de twee was een tumultueuze. Ze trouwden in 2014, maar waren in 2017 alweer van plan te gaan scheiden. Uiteindelijk zagen ze daar vanaf. In datzelfde jaar kwam Naya negatief in het nieuws nadat haar man haar aanklaagde wegens huiselijk geweld. Zij zou hem tijdens een wandeling met hun zoontje meerdere malen hebben geslagen. De aanklacht werd ingetrokken, en Naya en Ryan scheidden in juni 2018. De acteurs deelden de voogdij over hun kind.

Verdrinking blijkt doodsoorzaak

De 33-jarige Rivera werd sinds vorige week woensdagmiddag vermist. Ze verdween tijdens een boottochtje met haar zoontje op Lake Piru, een groot stuwmeer in Californië. De politie trof het jongetje alleen slapend aan in de boot. Wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk. Volgens de pas vierjarige Josey waren hij en zijn moeder zwemmen. Zij zou hem op de boot hebben geduwd en toen hij omkeek, zag hij haar onder water verdwijnen. Ze zou haar leven hebben gegeven om haar zoontje te redden. Een patholoog in Los Angeles heeft vastgesteld dat Naya, wier lichaam maandag gevonden is, om het leven is gekomen door verdrinking.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Nu.nl | Beeld: BrunoPress