Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Mooi, maar heftig: Anouk Hoogendijk en zoontje brengen ernstig zieke Bibian Mentel laatste bezoek

Mooi, maar heftig: Anouk Hoogendijk en zoontje brengen ernstig zieke Bibian Mentel laatste bezoek

Mooi, maar heftig: Anouk Hoogendijk en zoontje brengen ernstig zieke Bibian Mentel laatste bezoek

Een week geleden werd het verdrietige nieuws bekend dat Bibian Mentel (48) uitzaaiingen in de hersenen heeft en genezing volgens artsen niet meer mogelijk is. In een emotioneel gesprek met Humberto Tan (55) vertelde de olympisch snowboardkampioene te genieten van de momenten die ze nog heeft en langzaam maar zeker afscheid te nemen van haar dierbaren. Anouk Hoogendijk (35) bracht daarom samen met haar vijf maanden oude zoon een bezoekje aan de ongeneeslijk zieke Bibian, wat een tweetal bijzondere foto’s heeft opgeleverd.

Bijzondere foto’s

Op Instagram deelt de voormalig profvoetbalster de kiekjes van haar zoontje en Bibian. “Wat ben je toch een bijzonder mens. Ik ben zo blij dat ik jou ken! Sonny is ook al niet bij je weg te slaan”, schrijft Anouk. “Alleen maar liefde voor jou.”

Prachtig én verdrietig

Volgers van Anouk raken ontroerd door de bijzondere post. “Woorden schieten tekort. Ik zie zo veel liefde. En toch breekt mijn hart. Lieve Bibian, ik gun je zo veel meer”, luidt een van de vele reacties. “Prachtig en zo verdrietig tegelijkertijd”, schrijft ook iemand. Ook bekend Nederland laat van zich horen. “Wat mooi, lieve Anouk!”, reageert Flair-columnist Kirsten Schilder onder meer.

Flink achteruit

In de talkshow Humberto schoof Bibian afgelopen zondag digitaal aan, terwijl haar man Edwin wél in de studio aanwezig was. Samen besloten ze nog één keer hun verhaal te doen. Edwin vertelde dat het een paar weken geleden echt heel slecht ging met Bibian. Hun zoon was toen een weekend weg met zijn vriendin, maar het werd geadviseerd om hem naar huis te halen – omdat het weleens afgelopen zou kunnen zijn. “Ik ben bij haar gaan liggen en ze werd gelukkig weer rustig. Sinds die dag is het weer beter gegaan. Het is prachtig dat die tijd ons nog gegund is.”

Lees ook
Dit is hoe de kinderen van Bibian Mentel er nu uitzien

Iedere dag een cadeautje

Bibian pakt naar eigen zeggen elke dag als een mooi moment. “Ik ben blij dat ik niet van het ene op het andere moment uit het leven ben gerukt, maar de kans heb met mijn gezin en vrienden om me heen al die laatste dingen die je nog wil zeggen, te zeggen. Daarom is nu iedere dag een cadeautje”, zei ze in de talkshow. Ook vertelde de snowboardster te genieten van ’s ochtends naast haar man wakker te worden met de zon in haar gezicht. “Mijn zoon die er is en mijn dochters die binnenkomen en een knuffel komen geven. Er is zo veel liefde om me heen.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Anouk Hoogendijk (@anoukhoogendijk)

Beeld: Brunopress, Instagram