Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Bibi koopt alleen een stulpje in Den Haag: definitief klaar met Waylon of slimme investering?

Bibi koopt alleen een stulpje in Den Haag: definitief klaar met Waylon of slimme investering?

Bibi koopt alleen een stulpje in Den Haag: definitief klaar met Waylon of slimme investering?

Het nieuws over de relatiestruggles van Waylon en Bibi Breijman zal niemand zijn ontgaan. Waylon is namelijk vreemdgegaan toen Bibi hoogzwanger was van hun tweede kindje. Het is op dit moment niet duidelijk of de twee nog bij elkaar zijn. Wel is er een opvallend detail aan het licht gekomen. 

Vreemdgegaan

Twee weken geleden werd bekend dat Waylon vreemd is gegaan toen Bibi hoogzwanger was van zoontje Chester. Waylon bood op Instagram zijn excuses aan, maar verwijderde de post later weer. Bibi heeft niet veel losgelaten over de huidige situatie. Wel postte ze op Vaderdag een aantal foto’s van Waylon op Instagram waarin ze hem ‘in het zonnetje zette’. Ze verwijderde uiteindelijk de tekst ‘Ook eikels zijn lieve vaders’ uit haar stories. 

Een eigen huis

De geruchtenmolen is inmiddels weer volop aan het draaien, nadat een opvallend detail aan het licht is gekomen.

Bibi heeft namelijk op 2 mei een benedenwoning gekocht in Den Haag, vlakbij haar ouders. En die staat alleen op haar naam. Dat roept de nodige vragen op.

Was Bibi al op de hoogte van het vreemdgaan van Waylon? Wilde ze in haar eentje gaan wonen? Gaat ze er zelf wonen met haar twee kids of gaat ze de woning verhuren? 

Lees ook
Bibi Breijman reageert op vreemdgaan Waylon: ‘Dit verdien jij’

Opknapper

Het zal hoe dan ook nog wel even duren voordat Bibi (of iemand anders) de woning kan betrekken. Het is namelijk een opknapper en aan de foto’s te zien moet er nog flink wat gebeuren voor er lekker in gewoond kan worden.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Tekst: Tara Ghafor | Bron: Story | Beeld: Brunopress