Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Bibi Breijman wil derde kindje ondanks heftige zwangerschapskwaal ‘HG’

Bibi Breijman wil derde kindje ondanks heftige zwangerschapskwaal ‘HG’

Bibi Breijman wil derde kindje ondanks heftige zwangerschapskwaal ‘HG’

Haar tweede kindje zit nog in haar buik, maar dat weerhoudt Bibi Breijman (30) niet om alvast te fantaseren over een toekomstig derde kindje. En dat ondanks het feit dat Bibi lijdt aan de zwangerschapskwaal hyperemesis gravidarum (HG), een ernstige vorm van misselijkheid en overgeven tijdens de zwangerschap.

Tijdens haar zwangerschap van dochtertje Teddy kwam de ziekte HG aan het licht. Bibi’s grote liefde zanger Waylon vertelde eerder aan Story: “Het is echt verschrikkelijk. Iets wat heel mooi zou kunnen zijn, wordt heel naar. Ik kan niets anders doen dan voor haar zorgen. Die machteloosheid is het ergste”.

Ziekenhuis

Eind oktober 2021 werd Bibi opgenomen in het ziekenhuis door de extreme misselijkheid. Gelukkig mocht ze vrij snel weer naar huis en zagen we in december al dat het weer stukken beter ging met de zangeres. Momenteel straalt Bibi weer als vanouds en geniet ze van de laatste loodjes van haar zwangerschap.

Lees ook
Loes van Delft over extreme zwangerschapsmisselijkheid: ‘HG wordt enorm onderschat’

Een derde kindje?

Bibi laat aan Story weten: “Ik zou andere vrouwen die twijfelen over een tweede, omdat ze hetzelfde probleem als ik hebben of bang zijn het te krijgen, op het hart willen drukken er gewoon voor te gaan. Het komt goed. Ik zou zelfs wel een derde willen als het me gegund is.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress