Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Bibi Breijman en Waylon genieten van welverdiende vakantie met dochtertje Teddy

Bibi Breijman en Waylon genieten van welverdiende vakantie met dochtertje Teddy

Bibi Breijman en Waylon genieten van welverdiende vakantie met dochtertje Teddy

Het is tijd voor een beetje ontspanning voor Bibi Breijman en Waylon. De twee hebben hun koffers gepakt en genieten van het zonovergoten Faro in Portugal. Uiteraard mét hun dochtertje, waarvan een schattig kiekje wordt gedeeld op Instagram.

Op de foto is te zien hoe de kleine Teddy spettert in het water. “Zo! Vakantie!”, schrijft de zanger erbij. “Of zoals je dat hier hoort te zeggen… VACAY! #ikwordteoudvoordieonzin #maarnietvoorvakantie Doei!”

Lees ook
Waylon en Bibi delen smoorverliefde kiekjes: waar hinten de twee op?

Waterratje

De volgers van de zanger smelten zoals altijd van Teddy’s lieve koppie. “Wat een lieve foto en wat een schatje”, klinkt het. Ook schrijft iemand: “Geniet ervan! Teddy straalt in ieder geval, een echt waterratje.” Het valt Instagrammers bovendien op dat het meisje op beide ouders lijkt. “Weet je wat ik zou leuk vind om te zien? Dat Teddy echt op jullie allebei lijkt!”

De tekst gaat verder onder de foto.

Opladen

Bibi deelt ook een heerlijke foto van de welverdiende vakantie. “Ik doe alsof ik slaap, want daarom ben ik hier tenslotte”, staat erbij. Uit de hashtags is op te maken wat de vlogster van plan is in Portugal. Even “de stekker erin” en vooral “#slapenetenslapeneten”.

De tekst gaat verder onder de foto.

Teddy

De liefde tussen Bibi en Waylon werd eind november 2018 bezegeld met een prachtige dochter, genaamd Teddy. Voor de vlogster is dit haar eerste kindje, de zanger heeft ook een 16-jarige zoon uit een eerdere relatie. En zó ziet hij eruit.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Hollandse Hoogte, Instagram