Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Bibi Breijman deelt mierzoete gezinsfoto: ‘Op wie lijkt Teddy het meest?’

Bibi Breijman deelt mierzoete gezinsfoto: ‘Op wie lijkt Teddy het meest?’

Bibi Breijman deelt mierzoete gezinsfoto: ‘Op wie lijkt Teddy het meest?’

De afgelopen weken trakteerde Bibi Breijman (29) haar volgers op een hoop zonnige kiekjes. Deze foto’s wisselt de vlogger nu af met een intieme selfie vanuit bed. Te zien is hoe ze met haar twee grote liefdes Waylon (40) en Teddy (1) in bed ligt.

Gezinsfoto Bibi Breijman en Waylon

Op Instagram deelt Bibi het heerlijke gezinskiekje. “Even een gezellig familieportedje met emotie”, schrijft ze er grappend bij. Ook stelt ze haar volgers een prangende vraag: “Op wie lijkt ze het meest?”

50/50

Haar volgers reageren massaal op de vraag van Bibi en er wordt veelvuldig benoemd dat Teddy op beide ouders lijkt. “Het is echt een combi, Soms de één iets meer dan de ander! Het is sowieso een héle bijzondere”, aldus een fan. Een ander vult aan: “Teddy is het beste van jullie samen!”

Team Bibi of team Waylon?

Toch zijn er ook wat volgers die wél vinden dat Teddy meer op haar vader of moeder lijkt. “Wenkbrauwen van papa. Wat een scheetje”, merkt iemand op. Volgens een ander heeft het meisje de ogen van Waylon. Nog een fan vindt juist dat de genen van Bibi sterker zijn geweest. “Te lief jullie! Teddy lijkt dan toch wel het meeste op jou, vind ik!”

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Even een gezellig familie portedje met emotie ?‍?‍? #wateenkouders #opwielijktzehetmeest

Een bericht gedeeld door Blabla Breijman (@bibibreijman) op

Relatie Bibi en Waylon

Bibi en Waylon leerden elkaar kennen tijdens de opnames van It takes two, waarna de vonk al gauw oversloeg. Op 24 november 2018 werd hun liefde bekroond met een dochter, genaamd Teddy. Het meisje is het eerste kind van de twee samen. De zanger heeft ook een zoon uit een eerdere relatie, zo ziet hij er nu uit.

Tweede kindje?

Hoewel Breijman dolgelukkig is met haar dochter, is haar grote droom toch wel echt een groot gezin. Toch wacht de brunette daar bewust nog even mee. “Ik wil eerst nog even van Teddy genieten. We zijn niet bewust met een tweede bezig, want ik zit eindelijk weer lekker in mijn vel. Ik heb een zware zwangerschap gehad, ik ben vijf maanden heel misselijk geweest. Ik zou het heel erg vinden als ik weer zo ziek zou zijn met een jong kind thuis.”

Moederschap

Begin dit jaar vertelde Bibi openhartig over het moederschap in Flair en gaf ze toe dat het haar met beide benen op de grond heeft gezet. “Het klinkt misschien als een cliché, maar het helpt heel erg om te relativeren. Ik vind mijn carrière belangrijk, en tot het moment dat ik moeder werd, was ík de belangrijkste in mijn leven. Maar dan zet je een wezentje op de wereld, en wat ze zeggen is waar: zij gaat voor alles. Het is alsof ze er altijd al is geweest.”

Lees ook
Bibi Breijman overspoeld met complimenten onder bikinifoto (en Waylon’s reactie is om te gieren)

Burn-out

In hetzelfde interview deed de vlogster ook uit de doeken over haar burn-out, die ze naar eigen zeggen door Waylon heeft gekregen. Wat ze anders aanpakt na deze heftige periode? “Ik heb ‘nee’ leren zeggen. Vroeger wilde ik iedereen pleasen en pakte ik alles maar aan omdat ik altijd dacht dat iets een gemiste kans kon zijn.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Romantic dinner for 2,5 ?❤️ #lelouisxvalainducasse#monaco#familydinner#alleenmaaraanhetvreten

Een bericht gedeeld door Blabla Breijman (@bibibreijman) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Heel veel strandjes en croissantjes ?? #sunset#juanlespins#daspasfen#tapfordetails

Een bericht gedeeld door Blabla Breijman (@bibibreijman) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Marseille ??

Een bericht gedeeld door Blabla Breijman (@bibibreijman) op

Beeld: Brunopress, Instagram