Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Bibi viert veertigste verjaardag Waylon met hilarische video: ‘Echte man geworden!’

Bibi viert veertigste verjaardag Waylon met hilarische video: ‘Echte man geworden!’

Bibi viert veertigste verjaardag Waylon met hilarische video: ‘Echte man geworden!’

De week begint feestelijk in huize Bijkerk-Breijman: Waylon mag vandaag veertig kaarsjes uitblazen! Zo’n mijlpaal kan zijn geliefde natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan, en daarom zet Bibi (28) de zanger in het zonnetje op Instagram. En dat doet ze niet met een romantische foto, maar met een wel heel geinig filmpje.

Verjaardag Waylon

In de video is te zien hoe Waylon een paar keer met een slakkentempo door het beeld komt rijden op een scooter. “M’n boyfriend is een echte man geworden vandaag!”, begint Bibi. Ze grapt: Deze wordt straks ingeruild voor een rollator. HAPPY BIRTHDAY M’N LIEFSTE.”

Op naar de honderd

Fans feliciteren Waylon massaal en kunnen tegelijkertijd hun lach niet inhouden. “Haha, wat zijn jullie toch een lekker stel! Van harte gefeliciteerd, lieve Bibi, met je mannetje. Ik wens jullie een heel gezellige dag samen met Teddy”, luidt een van de vele reacties. Een andere volger vult aan: “Gefeliciteerd Willem, jullie zijn echt zo leuk samen. Ik geniet van de filmpjes. Leef, heb lief, lach en wees gelukkig. Op naar de honderd, Willem.”

Relatie Bibi en Waylon

Bibi en Waylon leerden elkaar kennen tijdens de opnames van It takes two, waarna de vonk al gauw oversloeg. Op 24 november 2018 werd hun liefde bekroond met een dochter, genaamd Teddy. Het meisje is het eerste kind van de twee samen. De zanger heeft ook een zoon uit een eerdere relatie, zo ziet hij er nu uit.

Moederschap

Onlangs vertelde Bibi openhartig over het moederschap in Flair en gaf ze toe dat het haar met beide benen op de grond heeft gezet. “Het klinkt misschien als een cliché, maar het helpt heel erg om te relativeren. Ik vind mijn carrière belangrijk, en tot het moment dat ik moeder werd, was ík de belangrijkste in mijn leven. Maar dan zet je een wezentje op de wereld, en wat ze zeggen is waar: zij gaat voor alles. Het is alsof ze er altijd al is geweest.”

Lees ook
Zo moeder, zo dochter: Bibi Breijman danst erop los met kleine Teddy

Burn-out

In hetzelfde interview deed de vlogster ook uit de doeken over haar burn-out, die ze naar eigen zeggen door Waylon heeft gekregen. Wat ze anders aanpakt na deze heftige periode? “Ik heb ‘nee’ leren zeggen. Vroeger wilde ik iedereen pleasen en pakte ik alles maar aan omdat ik altijd dacht dat iets een gemiste kans kon zijn.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Even voor de variatie. Op de grond, liggend, een nuggetje nuttigen. #blijfthuis#blijfopdegrond#pyjamasalldayeveryday

Een bericht gedeeld door Blabla Breijman (@bibibreijman) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Raad jij het geluid van 16 seconden ? NIEUWE VLOG ONLINE #linkinbio #isheteengans#isheteenvliegtuigisheteenvogelneedatishetniet

Een bericht gedeeld door Blabla Breijman (@bibibreijman) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Brunopress, Instagram