Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Bibi Breijman geniet van welverdiende vakantie met gezin

Bibi Breijman geniet van welverdiende vakantie met gezin

Bibi Breijman geniet van welverdiende vakantie met gezin

Bibi Breijman (31) geniet met haar gezin van een welverdiende vakantie. Dat laat ze weten door een paar leuke vakantiekiekjes te delen op Instagram.

Welverdiende vakantie

“A different city every week #camperlife”, schrijft Bibi op Instagram. Op de foto’s is vooral dochter Teddy te zien, al dan niet met Bibi. Maar ook spot je Waylon en de kleine Chester.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Blabla Breijman ✍🏽 (@bibibreijman)

Reeks vakantiefoto’s

De reeks vakantiefoto’s krijgt veel reacties. “Zo’n mooi gezin ❤️😍”, schrijft een volger. “Geniet er lekker van samen!😍” reageert een ander. De rest van Bibi’s volgers vinden ook dat ze maar lekker moet genieten met haar gezin.

Lees ook
Bibi kiest voor haar gezin: ‘Waarom is het taboe als je bij iemand blijft?’

Moeilijke periode

Bibi ging onlangs door een moeilijke periode. In haar kraamperiode kwam namelijk naar buiten daar vriend Waylon vreemdging tijdens haar zwangerschap. Dit werd volop online besproken en deze meningen hebben haar veel pijn gedaan. “Ik was zó verdrietig, boos, gebroken, teleurgesteld en in shock. Ik weet dat je sommige dingen beter niet kunt lezen, maar het kwam vaak toch wel via via bij me terecht. Dus het gevoel werd alleen maar erger. Ik heb er toen voor gekozen om alles uit te zetten. Ik kon het even niet aan. Dan komen dit soort berichten binnen, nadat je bent bedrogen en net een kind hebt gekregen”, vertelde Bibi in een video op haar YouTube-kanaal. De influencer liet in de video weten te kiezen voor haar gezin.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress