Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Oh baby, baby: Bibi Breijman showt trots haar babybuikje op Instagram

Oh baby, baby: Bibi Breijman showt trots haar babybuikje op Instagram

Oh baby, baby: Bibi Breijman showt trots haar babybuikje op Instagram

Zwangere Bibi Breijman deelt een mooie foto op Instagram waar ze haar babybuikje showt. Bij de post schrijft ze: “Veel te veel gegeten deze kerst 🎄 #jekanmewegrollen.” Bibi krijgt veel leuke comments van andere BN’ers en haar fans.

Mooi buikje

Zangeres Shary-An reageert op het kiekje: “Aaaahhh bun in the oven 😍” Volgers van Bibi plaatsen: “#ikrolmetjemee #enbennieteenszwanger 😂”, “Wat een mooi buikje en wat zie je er goed uit 😘😘❤️❤️” en “Ik ben blij dat je weer kunt eten. Wat fijn voor jullie en een super mooi buikje.”

Tekst gaat verder onder de post.

#hgwegermee

Begin december plaatste Bibi op haar Instagram dat ze zich weer een stuk beter voelt tijdens haar zwangerschap. Voor de tweede keer had ze namelijk enorm veel last van Hyperemesis Gravidarum, extreme zwangerschapsmisselijkheid. Gelukkig schreef ze op 3 december dat ze beter is. “Ik ben sinds een tijdje gestopt met m’n medicijnen en nog steeds blijft het teiltje buiten beeld”, aldus Bibi op haar Instagram. Ze eindigde het bericht met de hashtag: #hgwegermee.

Tekst gaat verder onder de post.

Lees ook:
Bibi: ‘Midden op de snelweg verklapt Teddy dat ze grote zus wordt en hoort Waylon dat ik zwanger ben’

Grote zus

Onlangs schreef Bibi in haar column voor Flair hoe haar vriend Waylon erachter kwam dat ze opnieuw zwanger was. Ze ontdekte haar zwangerschap toen ze op vakantie was met haar moeder en haar dochter Teddy. Teddy wist dus al dat er een baby op komst is en kon dit niet langer voor zich houden. In de auto op de snelweg verklapte de kleine Teddy vol trots dat ze ‘sote zus’ wordt.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Fotografie: Dorian Jurne