Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Bibi Breijman laat van zich horen: ‘Iedereen heeft zijn gal kunnen druppelen over mijn verdriet’

Bibi Breijman laat van zich horen: ‘Iedereen heeft zijn gal kunnen druppelen over mijn verdriet’

Bibi Breijman laat van zich horen: ‘Iedereen heeft zijn gal kunnen druppelen over mijn verdriet’

Bibi Breijman heeft een heftige kraamperiode achter de rug. Kort nadat zoontje Chester werd geboren, kwam het bericht naar buiten dat Waylon vreemd was gegaan toen ze zwanger was. Bibi laat weten hoe het nu met haar gaat. 

Vriend Waylon bleek tijdens de zwangerschap van Bibi vreemd te zijn gegaan. De zanger gaf dit zelf op Instagram toe. Bibi liet maar weinig los over hoe de situatie is tussen haar en de zanger. Wel laat ze nu op Instagram weten dat het goed met haar en baby Chester gaat en dat ze weer aan het werk zal gaan.

Liefdevolle en leerzame kraamtijd

“Het was dan ook een liefdevolle en leerzame kraamtijd.
Daar waar mannen door hun hormonen soms niet verder komen dan poezen, veranderen vrouwen in leeuwinnen! Volgende week is mijn verlof voorbij vind ik, want er moet ook gewerkt worden om mijn reus te kunnen blijven voeden. Ik ga deze periode dus achter me laten en vooruit kijken”, schrijft Bibi op Instagram.

Ook laat ze nog een berichtje achter voor haar ‘haters’ en mensen die negatief reageerden. “Iedereen heeft zijn plasje kunnen doen en zijn gal kunnen druppelen over mijn verdriet, maar uiteindelijk blijft dit ook vooral mijn leven en blijven het vooral mijn keuzes.
Er is geen ruimte meer voor haat, enkel nog voor knuffels ❤️”

Lees ook
Zetten Bibi en Waylon een punt achter hun relatie?

Baby Chester

Met baby Chester gaat het heel goed, zegt Bibi er nog bij. Hij groeit als kool.

“Het consultatiebureau zegt dat deze 10 weken oude baby vandaag boven de gemiddelde groeicurve is uitgestegen?  Ik hoor jullie denken: een bovengemiddeld grote baby, is die wel echt van jou? Heb jij dat gedaan? Jij met niet bepaald de lengte van sneeuwwitje maar eerder van die andere 7..

In een kraamperiode vol heksen en giftige appels? Ja mensen, het lijkt merkwaardig maar het is me dus wel degelijk gelukt om een reuzenbaby gezond af te leveren.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress