Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Hoog ‘aaaw’-gehalte: jarige Bibi enorm verwend door grote liefdes Waylon én kleine Teddy

Hoog ‘aaaw’-gehalte: jarige Bibi enorm verwend door grote liefdes Waylon én kleine Teddy

Hoog ‘aaaw’-gehalte: jarige Bibi enorm verwend door grote liefdes Waylon én kleine Teddy

Bibi Breijman is vandaag jarig en dus is het feest in huis. Op deze speciale dag uit grote liefde Waylon online zijn liefde voor Bibi, die 29 kaarsjes uitblaast deze maandag. Hij legt waarom deze dag eigenlijk niet zo heel erg bijzonder is…

Elke dag als een verjaardag

Waylon vindt elke dag met Bibi immers een feestje, zo laat hij weten. “Het is je verjaardag vandaag, Bibi, en ik ben blij dat ik die met jou mag vieren…”, begint hij zijn ode. “Anderzijds is het ook zo dat elke dag met jou op een verjaardag lijkt, want elke dag is een cadeautje. Gefeliciteerd liefste! Love you, dikke kus van ons.” Bibi kan de boodschap erg waarderen en reageert met vijf rode hartjes.

Taart van Miljuschka

Zondag vierde Bibi haar 29e verjaardag al, met vrienden en familie in eigen tuin. Het zonder twijfel mooiste cadeau kreeg ze van dochtertje Teddy (1), die met een bosje zelf geplukte bloemetjes zorgde voor het aandoenlijkste moment van de dag. Een laatste bloemetje krijgt papa Waylon in z’n handen gedrukt, zo is te zien in een lieve video op Bibi’s Instagram. Verschil moet er wezen. Verder was er een waanzinnige oreo-cheesecake beladen met koekjes, sprinkles, chocola en fruit – gemaakt door niemand minder dan ‘onze’ columniste Miljuschka Witzenhausen – en werd er romantisch en zalig sushi gegeten in het Amsterdamse Okura hotel.

Huwelijksplannen

Bibi en Waylon zijn al enige tijd samen, maar een huwelijk is er nog niet van gekomen. Toch betekent dat niet dat de twee geen wens hebben om te trouwen. “Voordat ik Willem kende, was ik nooit met trouwen bezig, maar nu zou ik het wel een mooie toevoeging vinden. We hebben het er vaak over dat het leuk zou zijn voor Teddy, en dat het bijzonder is om de liefde te vieren. We maken weleens grapjes over het aanzoek, dan zegt Willem: ‘Ik ga je ooit écht vragen’.”

Lees ook
Bibi viert veertigste verjaardag Waylon met hilarische video: ‘Echte man geworden!’

Tweede kindje?

Haar droom is een groot gezin, maar nu nog even niet. “Ik wil eerst nog even van Teddy genieten. We zijn niet bewust met een tweede bezig, want ik zit eindelijk weer lekker in mijn vel. Ik heb een zware zwangerschap gehad, ik ben vijf maanden heel misselijk geweest. Ik zou het heel erg vinden als ik weer zo ziek zou zijn met een jong kind thuis.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Zooo verwend door mijn liefdes ❤️ #birthday

Een bericht gedeeld door Blabla Breijman (@bibibreijman) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

OMG bedankt lieve secret chef ?cheesecake oreo birthday cake ? #cheesecakesmatter

Een bericht gedeeld door Blabla Breijman (@bibibreijman) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Say sushiiiiii ?❤️

Een bericht gedeeld door Blabla Breijman (@bibibreijman) op

Bron: Story | Beeld: Bart Honingh voor Flair