Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Bibi Breijman over heftige zwangerschap: ‘Vrouwen die twijfelen over een tweede, ga er gewoon voor’

Bibi Breijman over heftige zwangerschap: ‘Vrouwen die twijfelen over een tweede, ga er gewoon voor’

Bibi Breijman over heftige zwangerschap: ‘Vrouwen die twijfelen over een tweede, ga er gewoon voor’

Bibi Breijman (30) heeft een heftige periode achter de rug wat betreft haar tweede zwangerschap. Toen ze voor het eerst in verwachting was van dochtertje Teddy (3) had ze last van hyperemesis gravidarum, een heftige vorm van misselijkheid en overgeven. Hier kampte ze tijdens haar tweede zwangerschap ook mee. De laatste weken zwangerschap zijn aangebroken, maar het gaat nu goed met Bibi.

Nog een paar weken

“Elke zwangerschap is natuurlijk anders, maar omdat het bijna zover is –  ik moet nog een paar weken ­–  ga ik er vanuit dat het nu wel helemaal wegblijft. En het grote voordeel ditmaal is geweest dat ik al een kind had. Ik wist dus waar ik het voor deed en dat het met die misselijkheid ooit ook goed zou komen”, vertelt een stralende Bibi Breijman op de rode loper.

“Ik zou andere vrouwen die twijfelen over een tweede, omdat ze hetzelfde probleem als ik hebben of bang zijn het te krijgen, op het hart willen drukken er gewoon voor te gaan. Het komt goed. Ik zou zelfs wel een derde willen als het me gegund is.”

Lees ook
Bibi Breijman deelt nieuwe foto van dochter Teddy: ‘Ze lijkt steeds meer op mama’

Machteloosheid

Waylon (42) vertelde eerder aan Story over de heftige misselijkheid: “Het is echt verschrikkelijk. Iets wat heel mooi zou kunnen zijn, wordt heel naar. Ik kan niets anders doen dan voor haar zorgen. Die machteloosheid is het ergste. Dit kan nog dagen duren, of de rest van de zwangerschap. Je weet niets.” Er is inmiddels meer duidelijkheid gekomen. Sinds een paar maanden gaat het namelijk weer veel beter met Bibi, ze straalt weer!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress