Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > De royal baby is er bijna: ‘Bevalling Meghan Markle is begonnen’

De royal baby is er bijna: ‘Bevalling Meghan Markle is begonnen’

De royal baby is er bijna: ‘Bevalling Meghan Markle is begonnen’

Het meest besproken onderwerp van de afgelopen tijd is met stip de zwangerschap van Meghan Markle. En nu is naar buiten gekomen dat het niet lang meer kan duren tot de royal baby er is. De echtgenote van de Britse prins Harry zou namelijk begonnen zijn aan haar bevalling. Dat bericht het Britse Sky News, op basis van anonieme bronnen.

Het eerste kind van de hertog en hertogin van Sussex kan elk moment geboren worden. Meghan is thuis in Frogmore Cottage aan het bevallen, melden meerdere Britse media maandag.

Long Walk

Harry staat zijn vrouw bij. Een paar kilometer verderop wachten journalisten en royaltyfans op babynieuws. Zij verzamelen bij de Long Walk, de 5 kilometer lange weg naar Windsor Castle die Harry en Meghan op hun huwelijksdag per koets aflegden.

Thuis

De hertog en hertogin van Sussex verhuisden begin april naar Frogmore Cottage op het landgoed Windsor. Een paar weken geleden werd duidelijk dat Meghan haar eerste kind liever thuis op de wereld zet dan in een ziekenhuis.

Verlof

Harry en Meghan maakten in oktober bekend dat ze vader en moeder worden. Vlak daarna maakten de twee een rondreis door Australië en Nieuw-Zeeland, waar ze direct werden bedolven onder de babycadeaus. De zwangere Meghan is lang blijven werken, half maart ging de hertogin met verlof. Eind februari vloog ze nog met Harry naar Marokko voor een officieel bezoek.

Lees ook
Koninklijke familie reageert op gelekte babynaam Meghan en Harry

Royal wedding

Harry en Meghan trouwden vorig jaar mei in St. George’s Chapel, eveneens op landgoed Windsor. De prins en de voormalig actrice zijn sinds begin 2016 samen, eind november 2017 werd hun verloving wereldkundig gemaakt. Hun kind wordt zevende in lijn van troonopvolging, na papa Harry.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron & beeld: ANP