Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Bettina Holwerda vindt leeftijdsverschil tussen haar en Jim ‘oersaai onderwerp’

Bettina Holwerda vindt leeftijdsverschil tussen haar en Jim ‘oersaai onderwerp’

Bettina Holwerda vindt leeftijdsverschil tussen haar en Jim ‘oersaai onderwerp’

Een van de onderwerpen die bij Bettina Holwerda (42) en Jim Bakkum (34) altijd naar voren komt in interviews: hun leeftijdsverschil. En ja, dat is acht jaar. Maar dat is toch niet zo shocking? Bettina vindt het dan ook een oersaaie vraag, zo vertelt ze via haar Instagram.

‘Nooit onzeker geweest over leeftijdsverschil’

Want waar andere mensen het hét onderwerp van gesprek vinden, is Bettina nooit één seconde onzeker geweest over dat leeftijdsverschil. Via Instagram zegt ze hierover: “Ik vind het altijd saai om er antwoord op te geven, omdat ik er dan over na moet denken en dat vind ik een beetje oninteressant en niet aan de orde. Dat is hetzelfde als je aan mij vraagt of ik gerookte kip lust. Net zo oninteressant.”

Vrouw of lerares?

In een recent interview werd aan Jim gevraagd ‘wat hij had geleerd van Bettina’. Alsof ze niet zijn vrouw, maar zijn lerares was. “Dus Jim noemde een paar kleine dingetjes op. Maar ik zijn juf? Zie je het al voor je?”

Lees ook: 
Bettina Holwerda deelt échte strandfoto: ‘In oude onderbroek bij gebrek aan badkleding’

Vroeger groter punt

Toch was het leeftijdsverschil veertien jaar geleden, toen het stel elkaar leerde kennen, wel een struikelpunt voor Bettina. “Hij woonde thuis, had een heel ander leven, ik woonde al jaren op mezelf in Amsterdam”, zo zei te laatst in een interview. Dat maakte dat ze weinig vertrouwen had dat de relatie stand zou houden. Toch is het ze gelukt: in 2011 trouwden ze en inmiddels zijn ze drie kinderen verder. Zoontje Lux, dochter Posy en dochter Molly.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress