Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Bestie Jennifer Cooke openhartig over vriendschap met Yolanthe

Bestie Jennifer Cooke openhartig over vriendschap met Yolanthe

Bestie Jennifer Cooke openhartig over vriendschap met Yolanthe

Yolanthe Cabau van Kasbergen staat altijd in de schijnwerpers en heeft een indrukwekkend CV. Bestie Jennifer Cooke is al 13 jaar bevriend met Yolanthe en heeft haar succes van dichtbij kunnen meemaken. Nu heeft ze aan Beau Monde een boekje opengedaan over haar vriendschap met de actrice.

Soulsister
“Na die eerste ontmoeting hielden we contact via MSN. Yolanthe vroeg of ik een keer naar haar in Hilversum wilde komen. Ik verzon thuis een smoesje,ik mocht nog niet alleen met de trein de stad uit. Yo haalde me op van het station. Ik zou een nachtje logeren, maar ben een week gebleven. Het was alsof ik er een zus bij had, een soulsister.”

Wesley
De relatie die Yolanthe met Wesley heeft, staat niet tussen heb in. Jennifer vertelt dat ze Wesley als een broer ziet. “Hij Whatsappt me meer dan Yolanthe. Als hij in zijn eentje in Nederland is, belt hij me ook op: “Kom, we gaan lekker bij mijn ouders chillen.” Soms nodigt hij me ook uit om naar Istanbul te komen. “Ik mis je, Jen”, zegt hij dan. Yolanthe heeft dan geen idee dat ik de week erop kom logeren.”

Luxe leventje
Het financiele aspect speelt in de vriendschap van Yolanthe en Jennifer geen rol. “Het klopt dat Yolanthe en Wesley een luxe leven leiden. Ik vind het niet vanzelfsprekend dat zij altijd de rekening oppakt. Het hangt er ook vanaf, als we in een sterrenrestaurant zitten, betaalt zij. Maar we halen ook graag een wokkie, dat is zes euro. Dan betaal ik.”

Bron: Grazia, Beau Monde

Lees ook: