Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Beste vriendin Estelle Cruijf over Jaimie Vaes: ‘We steunen elkaar’

Beste vriendin Estelle Cruijf over Jaimie Vaes: ‘We steunen elkaar’

Beste vriendin Estelle Cruijf over Jaimie Vaes: ‘We steunen elkaar’

Jaimie Vaes is sinds lange tijd weer gespot in Nederland en wel voor een feestje van haar beste vriendin Estelle Cruijff. Afgelopen zondag hield Estelle een launchparty van haar nieuwe podcast die ze samen opneemt met haar dochter Joëlle Gullit. 

Onherkenbaar

Dat kon Jaimie natuurlijk niet missen, dus vloog ze speciaal voor het feestje over vanuit Ibiza. Op het feest was als vanzelfsprekend ook pers aanwezig. Hen wilde Jaimie echter niet te woord staan. Ze arriveerde dan ook met een grote zonnebril om enigszins onherkenbaar te blijven.

Estelle schroomt er niet voor om voor de camera te verschijnen. Daar vertelt ze over haar vriendschap met Jaimie. “Ze is mijn vriendinnetje. Love her. En we steunen elkaar.” Ook blikt ze vooruit op de zomer en onthult ze haar vakantieplannen. “We gaan ook weer samen terug naar Ibiza en daarna naar Bali. Dus het wordt wel een leuke zomer hopelijk.”

Lees ook
Verbreekt Lil Kleine het contactverbod met Jaimie Vaes? Beide zijn gezien op hetzelfde huwelijk

Periode na de mishandelingen

We hebben de afgelopen tijd weinig van Jaimie gezien, maar daar komt binnenkort verandering in. Het derde seizoen van haar realityprogramma Jaimie: In The Vaes Lane verschijnt volgende maand op Discovery Channel. Dit seizoen zien we Jaimie in de periode na de mishandelingen van haar ex-partner Lil Kleine. Ook zien we hoe de influencer op daarop op zoek gaat naar een woning op Ibiza.

Jaimie zal in het derde seizoen persoonlijk haar verhaal vertellen over de periode van mishandelingen. Én, niet onbelangrijk, ze zal niet alleen terugkijken, maar ook vooruitblikken op de toekomst.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress