Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kilo’s vliegen eraf bij ‘onherkenbare’ Berget Lewis: ‘Sinds ik dit dieet volg, gaat het zo hard’

Kilo’s vliegen eraf bij ‘onherkenbare’ Berget Lewis: ‘Sinds ik dit dieet volg, gaat het zo hard’

Kilo’s vliegen eraf bij ‘onherkenbare’ Berget Lewis: ‘Sinds ik dit dieet volg, gaat het zo hard’

Waar de één een paar kilootjes is aangekomen tijdens de coronacrisis, zijn ze er bij de ander juist vanaf gevlogen. Berget Lewis (48) behoort duidelijk tot de tweede groep en deelt vol trots een kiekje van het resultaat. Met de foto kan de zangeres rekenen op een stroom aan complimenten.

Berget Lewis flink afgevallen

“Hard work pays off”, begint Berget bij de foto, waarop te zien is hoe ze stralend in de camera kijkt. “Sinds ik het ketodieet volg, gaat het zo hard. Heerlijke gezonde gerechten die iedereen kan maken en geen honger meer.”

Lief zijn voor jezelf

Volgens de zangeres krijgt ze vaak de vraag wat haar ‘geheim’ is. “Nou, heb je even?”, aldus Lewis. “De lijst is lang, maar hier zijn er een paar.” Ze somt maar liefst elf punten op bij de foto. Zo stelt Berget onder meer dat je lief moet zijn voor jezelf, een gezond zelfbeeld moet hebben en moet weten wat je wel én absoluut niet wil. “Omring je met mensen die het echt goed met jou voor hebben. Het leven zit helaas vol ups en downs”, schrijft ze nog. De zangeres sluit af met een belangrijke boodschap: “You are loved.”

Onherkenbaar

Berget wordt overspoeld met complimenten onder de foto. “Je ziet er fantastisch uit, lieverd”, geeft Koffietijd-presentatrice Quinty Trustfull haar mee. “Je ziet er práchtig uit!”, vult een fan aan. Een ander merkt op: “Niet te slank worden. Anders herken ik je bijna niet meer.”

Lees ook
Berget Lewis openhartig over reden plotselinge relatiebreuk: ‘Het was de druppel’

Bijna 30 kilo kwijt

Eerder vertelde Berget al in LINDA. maar liefst 27 kilo afgevallen te zijn. “Ik maakte mezelf wijs dat een vol lichaam hoorde bij het genre muziek dat ik vertolk”, zei ze in het magazine. “Onzin. Gospel en soul zingen kan ook prima met een maatje minder.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Hard work pays off.. Sinds ik het keto dieet volg gaat het zo hard. Heerlijke gezonde gerechten die iedereen kan maken en geen honger meer. Ik krijg dagelijks de vraag wat mijn “geheim” is. Ik wil gewoon gezond zijn… Nou heb je even?? Het is namelijk meer dan dat. De lijst is lang maar hier Zijn er een paar… 1. Lief zijn voor jezelf 2. Een gezond zelfbeeld 3. Bewust worden. 4. Weet wie je bent. 5. Weet wat je wel wil en absoluut niet wil! 6. Je niet bezig houden met negativiteit. 7. Alles wat jou tegen houdt In het leven..ERUIT! 8. Omring je met mensen die het echt goed met jou voor hebben. 9. Het leven zit helaas vol met ups and downs.. 10. Niet opgeven! 11. You are loved ❤️ . . #zelfliefde #bodypositivity #keto #ervaringdeskundige #women #rebirth #shine #bewust #healtydivas #dressingroom #empower #womanpower #inspiratie #inspireren

Een bericht gedeeld door BERGET LEWIS (@bergetlewis) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Toen ik werd gevraagd voor de @linda bikinishoot moest ik wel even nadenken of ik dit wel wilde doen. En toen ik ja zei heb ik er af en toe nog best wakker van gelegen? Ten eerste ik draag nooit bikini’s en ten tweede, ik ben niet een size 38… Ik ben trots op de kilo’s die ik ben kwijt geraakt hoor, van 50 naar 42/44.??? Maar ik heb nog steeds levenslang dus kies ik ervoor om te blijven werken aan mijn body. Ik heb ja gezegd om over die drempel heen te gaan want ik weet dat zoveel vrouwen dit niet durven… Ik durfde ook niet maar we komen nu eenmaal in verschillende maten en het word tijd dat we dat gaan onarmen. Ik hoop dat ik een aantal van jullie hiermee kan inspireren?? Hou van jezelf, wat voor maat je ook hebt! En heb maling aan wat anderen van je vinden! #thewannabees? #thesocalledperfectones ? Ik gun het iedereen.. Dus…zo zie ik eruit in bikini, puur natuur..❤ . . #bodypositivity #lekkerbodyposititief #uitmijnhart #beautifulcurvy #realpeople #empath #girlpower #woman #loveyourself #curve #thisisme #melanin #blackgirlmagic Thanks: Fotografie: Maxime Cardol @maximecardol Styling: Lidewij Merckx @lidewijmerckx Visagie: David Koppelaar @davidkoppelaar LINDA. @linda Special thanks to Linda de Mol ❤

Een bericht gedeeld door BERGET LEWIS (@bergetlewis) op

Beeld: Brunopress, Instagram